Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai scumpa camera Canon va trage urmatoarele filme de Hollywood

Playtech Playtech,
Cea mai scumpa camera Canon va trage urmatoarele filme de Hollywood

Canon produce de multi ani camere foto cu abilitati impresionante de captura video, dar cea mai noua creatie a japonezilor joaca intr-o cu totul alta liga. intr-o competitie pentru inovatie permanenta, oficialii Canon au dezvaluit prima lor camera full-frame pentru cinematografie. Aceasta camera video de top face o treaba foarte buna in a concura cu []. continuă pe Playtech

Tenisul romanesc pierde un mare talent: Cea mai buna junioara a ales sa reprezinte alta tara din lipsa fondurile oferite pentru a isi continua cariera (FOTO)

Lipsa fondurile pentru sportul de performanta continua sa dauneze grav Romania. Cea mai buna junioare din tenisul romanesc, Karola Bejenaru, a ales sa aplice pentru cetatenia britanica din lipsa fondurile.

Vinerea Floriilor, spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor: invierea Mantuitorului

Vineri, 30 martie 2018, ora 18,00, la Teatrul Tony Bulandra, Centrul Judetean de Cultura Dambovita are bucuria de a va invita la un spectacol extraordinar, prilejuit de cea mai importanta sarbatoare a crestinilor - invierea Mantuitorului.

Romania are cea mai noua metoda de evaluare a alimentelor. Bacteriile, depistate in timp record

Romania dispune de cea mai noua metoda de evaluare a produselor alimentare. Sallmonella sau alte bacterii periculoase din alimente pot fi depistate acum intr-un timp-record cu ajutorul noilor tehnologii, ceea ce.

Asia Express a reusit sa depaseasca Exatlon. Prin ce probe au trecut vedetele Antenei 1 in cea mai urmarita editie FOTO

Prima etapa din Thailanda si misiunile dificile infruntate de vedete in ultima editie au trimis Asia Express pe primul loc in preferintele telespectatorilor, iar editia a marcat cea mai mare audienta de la debutul pe post.

Ucraina: Cea mai batrana femeie a implinit 107 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica femeie din Ucraina, schimonaha Ioana de la Manastirea de maici in cinstea icoanei Maicii Domnului de pe Athos din Kipeace, regiunea Jitomir, originara din Cernauti, a implinit, zilele.

Stiti care-i cea mai periculoasa meserie din Romania? N-ati ghici in veci!

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic. Raportat la dinamica salariala asta ca sa folosesc o sintagma indelung malaxata prin institutiile romanesti) meseria cu cel mai mare risc de tragedii/nenorociri/drame este cea de functionar la primarie. Mai cu seama la o primarie rurala.

Cea mai periculoasa meserie din Romania: functionar la primarie. Pentru sporul de conditii periculoase s-au tocat 12 milioane de lei intr-un singur an

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic.

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie, considera Valentin Mavrodin, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP).

City Insurance, cea mai mare durata medie de plata a dosarelor de daune RCA. Uniqa Asigurari, cea mai mica durata medie de plata

In ultimele trei luni de anul trecut au fost avizate 77. 684 dosare de dauna la companiile de asigurare autorizate sa practice asigurarea obligatorie auto RCA, cu 6,83% mai multe decat cele avizate in trimestrul al treilea din 2017. Autoritatea de.

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )