Libnet.ro
UNICEF

10:30

Serialul The Big Bang Theory, copiat cu nerusinare in Belarus

Playtech Playtech,
Serialul The Big Bang Theory, copiat cu nerusinare in Belarus

Multi producatori de televiziune locali ar vrea sa replice succesul pe care alti producatori de la Hollywood il au cu serialele TV. Cineva din Belarus a reusit sa faca asta si a ales sa copieze The Big Bang Theory. Chuck Lorre, creatorul seriei The Big Bang Theory, a descoperit ca in Belarus exista un serial []. continuă pe Playtech

The Big Bang Theory s-ar incheia din cauza lui Jim Parsons. Mesajul actorului care il joaca pe Sheldon Cooper

Producatorii Big Bang Theory s-au vazut nevoiti sa incheie serialul din cauza lui Jim Parsons, interpretul personajului central, care i-a anuntat ca nu mai doreste sa continue proiectul. Actorul a oferit si o declaratie, insa s-a ferit sa comenteze zvonurile potrivit carora el ar fi motivul finalului abrut al seriei de succes.

De ce se termina Big Bang Theory, cel mai lung sitcom de genul sau

Big Bang Theory a fost un serial foarte indragit de fani si continua sa fie unul dintre cele mai profitabile show-uri de la TV pentru producatori. Din pacate, in aceasta toamna va incepe ultimul sezon. Sunt multe sitcom-uri la TV si cele mai multe au inceput in urma cu foarte multi ani. Cateva inceput in [].

Caru' cu vedete:Viorica Dancila este singurul politician de la crma tarii care nu are cont de facebook. Vezi de ce!; Anunt trist pentru fanii serialului Big Bang Theory; Cum arata nora lui Liviu Dragnea. Prima imagine cu Gina nainte de nunta

Cristina Siscanu a rabufnit in noaptea nuntii, dupa ce a fost criticata pentru tinuta aleasa in ziua cea mare. Mireasa a ales pentru ziua cea mare o tinuta extravaganta compusa dintr-o. Laura Cosoi a impartasit bucuria cu prietenii virtuali. Strang cu privirea fiecare detaliu. Laura Cosoi s-a relaxat weekend-ul acesta, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )