Libnet.ro
UNICEF

06:00

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Playtech Playtech,
Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie: cine este acum cel mai bogat om din lume. Record reusit in 2 luni

Este rasturnare de situatie dupa ce s-a aflat cine este acum cel mai bogat om din lume. Recordul a fost reusit in 2 doar doua luni. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine este cel mai bogat om de pe pamant. Cel care il stiai a fost detronat S-a schimbat ierarhia .

Elon Musk, cel mai bogat om din lume? il va detrona pe Jeff Bezos de la Amazon?

Elon Musk, creatorul Tesla si SpaceX, este pe cale sa devina cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproape 200 de miliarde de dolari. il va detrona pe Jeff Bezos, fondator al companiei Amazon? .

PwC: Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021 - cea mai rapida crestere din secolul XXI

Economia mondiala va creste cu 5 la suta in 2021, aceasta urmand a fi cea mai rapida crestere anuala.

Cel mai futurist bord de masina este un ecran de 56 de inci, anuntat de Mercedes: ce poate sa faca

Ilustrat in imaginea de mai sus este cel mai nou bord pe care Mercedes Benz il va integra in autoturismele sale de top. Mai precis, este dedicat modelelor electrice din gama EQS. Cu o combinatie.

Cel mai futurist laptop combina un netbook cu o consola de jocuri si pare minunat

In cazul in care credeai ca nu se mai inventeaza nimic, un gadget original in cel mai fascinant mod tocmai a fost dezvaluit de de NEC, o companie Lenovo. Ilustrat in imaginea de mai sus, nu.

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume, desi in urma cu un an era de 7 ori mai sarac

Elon Musk a avut un an incredibil. Sigur, toti am avut un an diferit, dar la el se vede fix in valoare. Si valoarea lui e acum cea mai mare din lume. L-a depasit astfel pe Jeff Bezos, fondatorul.

Colectiv , cel mai bun film strain la premiile NSFC

Drama Nomadland a regizoarei de origine chineza Chloe Zhao a fost desemnata cel mai bun film din anul 2020 de cei mai importanti critici din Statele Unite.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa.

Fructul care miroase cel mai urat. De ce este considerat regele fructelor, de fapt: beneficiile nestiute

Fructul care miroase cel mai urat. De ce este considerat regele fructelor, de fapt. Descopera beneficiile pentru sanatate ale fructului durian, in articolul de mai jos. Durian, fructul minune. Miroase urat dar este benefic pentru niste afectiuni foarte grave Durian, fructul care miroase cel mai urat este considerat regele fructelor. Cei pasionati de emisiunile TV .

Cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani

El este cel mai batran sportiv roman care a invins covid. Cum a trecut multiplul campion peste momentele cumplite, la 86 de ani, vedeti in articolul de mai jos. Un sportiv roman de 86 de ani a invins virusul ucigas. Are la activ nu mai putin de 24 de tiluri nationale El este cel mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )