Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai bun telefon Huawei: de la Mate 20 Pro la P20 Pro, ce sa alegi

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon Huawei: de la Mate 20 Pro la P20 Pro, ce sa alegi

Huawei are pe piata trei telefoane bune. Unul a fost lansat in 2017, doua in 2018. Astfel, ce alegi dintre Mate 20 Pro, Mate 10 Pro si P20 Pro. Huawei Mate 20 Pro e cel mai nou telefon al. continuă pe Playtech

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

Cel mai bun an pentru turism. Care au fost cele mai atractive destinatii si cati turisti au stat cel putin o noapte in judet

Numarul turistilor care au ales sa ramana in judetul Hunedoara a crescut in 2018, iar Castelul Corvinilor si Cetatea Devei s-au numarat printre cele mai vizitate locuri.

Cel mai bun inotator in ape reci din Cape Town a MURIT! Barbatul detinea un RECORD IMPRESIONANT. Este complet neasteptat (VIDEO)

Omul de afaceri, Theodore Yach, din Cape Town a murit la varsta de 60 de ani in timp ce era internat intr-un spital. Barbatul detinea un record pentru cele mai multe ture de inot facute intre continent si.

Vidar the vampire a cstigat Dracula Trophy, premiul pentru cel mai bun film de lungmetraj, n cadrul festivalului international de film fantastic, Dracula Film Festival, editia 2018.

Castigatorii premiilor oferite in cele patru sectiuni competitionale au fost anuntati in cadrul Galei de Decernare a Premiilor Dracula Film Festival, editia a VI-a, 2018. Gala a avut loc duminica, 21 octombrie, de la ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Cele 10 porunci pentru succesul in bucatarie scrise de un calugar din Athos. E considerat cel mai bun bucatar de la Muntele Sfant

Calugarul a scris o carte despre arta culinara din Sfantul Munte in care sunt descrise ingredientele, retetele si secretele pe care bucatarii manastirilor le stapanesc. Printre altele, parintele a redactat si un decalog pentru succesul in bucatarie.

Simona Halep, dupace a fost desemnatamai buna jucatoare a anului 2018: Cel mai bun an - FOTO

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnata de catre WTA cea mai buna jucatoare a anului 2018, intr-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima data cand jucatoarea de tenis din Romania castiga.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Huawei a lansat cel mai interesant gadget si nu e smartphone

Saptamana trecuta a fost despre Huawei. Gigantul chinez si-a lansat noua serie de terminale de top impreuna cu o serie de alte dispozitive. Exceptand smartphone-urile din seria Huawei Mate.

Anca Damian, cel mai bun regizor la Festivalul International de Film de la Varsovia

Anca Damian a fost premiata pentru regia filmului Moon Hotel Kabul, la Festivalul International de Film de la Varsovia, unde marele trofeu a revenit productiei albaneze The Delegation, de Bujar Alimani.

Anca Damian, cel mai bun regizor la Festivalul International de Film de la Varsovia VIDEO

Anca Damian a fost premiata pentru regia filmului Moon Hotel Kabul, la Festivalul International de Film de la Varsovia, unde marele trofeu a revenit productiei albaneze The Delegation, de Bujar Alimani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )