Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cel mai bun telefon pentru amatorii de retele 5G este si cel mai spectaculos: cat de rapid e noul gadget de top

Playtech Playtech,
Cel mai bun telefon pentru amatorii de retele 5G este si cel mai spectaculos: cat de rapid e noul gadget de top

Piata de telefoane compatibile cu comunicatii 5G este dominata in principal de Samsung si Huawei, dar noul Honor X10 5G vine la pachet cu multe atuuri importante. Cel mai nou smartphone din. continuă pe Playtech

La mancarea la ceaun Vegeta Cuburi e cel mai bun!

Sa va mai intrebam cat de dor va este sa mergeti cu cortul la munte? Mai are vreun rost?.

Un militar roman care a luptat in Irak si Afganistan a murit in Irlanda de Covid-19. Veterane, ai fost cel mai bun!

Dorel Giurca lucra la o firma care asigura servicii de curatenie la St James Hospital din Dublin si locuia in Irlanda impreuna cu sotia sa, Mirela. Presa irlandeza scrie ca romanul a fost testat prea tarziu si murit la 48 de ore dupa ce a aflat ca este pozitiv. Sotia a fost si ea infectata si este inca internata.

Fitbit Charge 4: Cel mai bun tracker de fitness (TECH REVIEW)

O sa fiu sincer: cand am scris prima oara despre lansarea lui Fitbit Charge 4, gandurile mele initiale au fost eh, o sa revin la Versa 2 dupa ce il testez. La cateva saptamani distanta, acea siguranta a disparut complet.

Bisericile din lemn si rezervatia cu cel mai valos arboret de garnita, atractii de nerefuzat pentru o zi in natura

Desi nu este printre cele mai vestite judete pentru turism, daca va doriti privelisti minunate, aer curat si minunatii care, e drept, nu prea apar prin albume, le veti gasi pe cararile dealurilor din nordul judetului Olt.

Demisie la cel mai inalt nivel, in Romania. Ce se intampla chiar acum cu institutiile statului

Demisie socanta! Azi, 21 mai, un oficial a luat prin surprindere pe toata lumea dupa ce a anuntat ca se retrage din postul sau. Despre cine este vorba si de ce a ales sa-si paraseasca titulatura? Demisie la cel mai inalt nivel, in Romania. Retragere neasteptata Seful Politiei de Frontiera si-a dat demisia azi, 21 .

Cine a distrus, de fapt, biblioteca din Alexandria. Cel mai mare mister al lumii antice

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii antice este distrugerea Bibliotecii din Alexandria, cel mai cunoscut asezamant cultural din istoria omenirii. Se spune ca aceasta ar fi fost distruza de Cezar, altii spun ca pur si simplu a luat foc, in timp ce unele surse arabe sustin ca vinovat de disparitia acesteia ar fi .

Peter Sagan, cel mai bine platit ciclist din lume. Salariul colosal incasat de slovac

Slovacul Peter Sagan, de la echipa Bora-Hansgrohe, triplu campion mondial, este ciclistul cu cel mai.

Cum se simte cel mai varstnic roman vindecat de SARS-Cov-2. A invins virusul la 92 de ani

Un batran de 92 de ani din judetul Botosani este cel mai varstnic barbat roman care a reusit supravietuiasca infectarii cu noul coronavirus. Nea Petrica, caci asa se numeste, provine din comuna.

Coronavirus: Suedia a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai relaxata pentru combaterea pandemiei de coronavirus decat majoritatea tarilor europene, a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese de COVID-19 pe cap de locuitor din Europa, relateaza Reuters. Numarul mare de decese din Suedia - o surpriza, sustine epidemiologul-sef al tarii.

Suedia are cel mai ridicat numar de decese COVID-19 pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai putin restrictiva pentru combaterea noului coronavirusului comparativ cu alte state europene, a inregistrat in ultimele sapte zile cel mai ridicat numar de decese pe cap de locuitor din Europa din cauza COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )