Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai rapid telefon din 2020, confirmat: nu o sa ti-l doresti, din pacate

Playtech Playtech,
Cel mai rapid telefon din 2020, confirmat: nu o sa ti-l doresti, din pacate

Cea mai recenta confirmare a faptului ca telefoanele Huawei sunt foarte bune, daca nu ar fi fost sabotate de Donald Trump, vine de la AnTuTu. in fiecare luna, creatorii benchmark-ului AnTuTu. continuă pe Playtech

Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mana pe el zilnic. Nu, nu e vasul de toaleta!

Punem pariu ca nu stiai ca acesta este, de fapt, cel mai murdar obiect din baia ta? Pui mana zilnic pe el si nu, nu e vasul de toaleta. Studiul acesta iti spune tot ce trebuie sa stii despre bacteriile din casa. Care este, de fapt, cel mai murdar obiect din baie Un studiu realizat .

ANDREI RADULESCU, BT: Economia Chinei a crescut in noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010

China, a doua economie a lumii, a crescut in luna noiembrie cu cel mai bun ritm din 2010 incoace, arata intr-un raport de analiza Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania, care citeaza dinamica indicatorilor Caixin Purchasing Managers and Index pentru industria prelucratoare si sectorul de servicii din China publicati astazi de Markit Economics.

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

Coronavirus: Suedia inregistreaza 174 de decese in 24 de ore, cel mai ridicat numar din primavara

Suedia a inregistrat 174 de decese provocate de Covid-19 in ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate miercuri de Autoritatea Suedeza pentru Sanatate Publica - FHM, cel mai ridicat numar dupa primul val al pandemiei din primavara.

Defrisarile din padurea amazoniana au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani

Defrisarile din regiunile amazoniene impadurite din Brazilia au atins cel mai inalt nivel din ultimii 12 ani, a anuntat Institutul National de Cercetari Spatiale INPE), responsabil cu monitorizarea padurii tropicale, relateaza DPA.

Casa lui Elvis Presley, mai ieftina decat cel mai scump apartament din Bucuresti

Casa din Palm Springs in care Elvis Presley si Priscilla si-au petrecut luna de miere se vinde de trei ori mai ieftin decat cel mai scump apartament din Bucuresti. Iata aici detaliile.

EUROSTAT: Romania si Cipru, cel mai scazut procentaj din UE la intreprinderile cu crestere ridicata

Aproximativ 172. 000 de companii din Uniunea Europeana erau clasificate in 2018 ca intreprinderi cu crestere ridicata, unde lucrau aproape 14 milioane de angajati, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania si Cipru, cel mai scazut procentaj din UE la firmele cu crestere ridicata

Aproximativ 172. 000 de companii din Uniunea Europeana erau clasificate in 2018 ca intreprinderi cu crestere ridicata, unde lucrau aproape 14 milioane de angajati, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si citate de Agerpres.

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

De ce sa fii recunoscator in cel mai dificil an din viata ta: schimbarea de atitudine pentru un corp sanatos

Ziua Recunostintei a fost sarbatorita de curand in SUA si, desi a devenit o bomba comerciala exploatata de marile corporatii, premisa din spate este una foarte buna. in urma cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )