Libnet.ro
UNICEF

23:00

Daca cea mai buna camera e cea din buzunar, am pus in el un Huawei Mate 40 Pro sa vad cum se descurca

Playtech Playtech,
Daca cea mai buna camera e cea din buzunar, am pus in el un Huawei Mate 40 Pro sa vad cum se descurca

Huawei Mate 40 Pro ar trebui sa ofere tot ce are mai bun compania pentru 2020. Cand vine vorba de procesor, ecran si incarcare rapida e asa. Mai raman camerele foto. in octombrie, Huawei a. continuă pe Playtech

Reteta pentru cea mai buna ciorba de varza murata cu afumatura. Iese un deliciu, ce trebuie sa folosesti neaparat

Zicala cate bordee, atatea obiceie se aplica si in cazul preparatelor culinare, iar ciorba de varza murata nu face rabat. Ea se prepara in diferite feluri, in functie de gusturile fiecarei odai din lume. Iar daca in Letonia se prepara cu morcovi, cartofi si fulgi de porumb sau de ovaz, iar in Suedia contine si .

CORONAVIRUS |OMS: Craciunul fara intreaga familie este cea mai buna optiune in vremurile Covid

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat, luni, ca un Craciun in cerc restrans, fara o reuniune mare de familie, este, fara indoiala, cea mai buna optiune in aceasta perioada de.

OMS: Un Craciun fara o mare reuniune de familie este cea mai buna optiune

Un Craciun in grup restrans, fara o mare reuniune de familie, este fara indoiala ce mai buna optiune pe timp de pandemie pentru majoritatea tarilor, a estimat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

Minus 11,6 grade la Miercurea Ciuc - cea mai scazuta temperatura din zonele locuite

Statia meteo Miercurea Ciuc a inregistrat, in noaptea de sambata spre duminica, o temperatura de minus 11,6 grade Celsius, cea mai scazuta inregistrata in tara, in zonele locuite.

Acest dispozitiv ar fi cea mai buna solutie care sa lupte contra secetei

Pentru a preveni o seceta devastatoare in Cape Town, Africa de Sud, oamenii de stiinta au sugerat lansarea de particule minuscule in atmosfera superioara prin intermediul unui dispozitiv,.

Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Ce face pentru a fi cel mai bun fotbalist din vestiar

Ianis Hagi nu traverseaza cea mai buna perioada a sezonului, dar ramane optimist pentru viitor. A pierdut echipa la Glasgow Rangers, iar selectionerul Mirel Radoi l-a retrogradat la nationala de tineret. Pentru tricolorii mici, Ianis nu a avut o prestatie convingatoare in meciul cu Danemarca. Dar calificarea a fost obtinuta de elevii lui Adrian Mutu .

ONU: Yemenul este in pericol iminent de a se confrunta cu cea mai grava foamete produsa in lume in ultimele decenii

Secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, a avertizat, vineri, ca statul Yemen, grav afectat de razboi, se afla in prezent intr-un pericol iminent de a se confrunat cu cea mai grava foamete din lume din ultimele decenii, transmite Reuters.

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

CFR, in colaps: De ce Clujul traverseaza cea mai mare criza din ultimii ani

Clujenii au avut un singur esec, in primele 13 partide oficiale din acest sezon, si acela dupa loviturile de departajare, cu Dinamo Zagreb. Acum, tocmai au bifat a treia infrangere, in ultimele cinci partide. Iar in Gruia urmeaza sa vina AS Roma joi, ora 22.

Sibiu ramane judetul cu cea mai mare rata de infectare din Romania Indicele de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori a trecut de 6 in Bucuresti Situatia judet cu judet

25 de judete si Capitala continua sa aiba au o rata de infectare de peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, iar Sibiul isi mentine cel mai mare indice din Romania, chiar daca in ultimele trei zile a scazut sub 9. Al doilea judet cu cea mai mare rata de infectare ramane Ilfov, unde indicele s-a mentinut insa la 8,17. in Bucuresti rata de infectare creste de la o zi la alta si a trecut de 6.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )