Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump nu a terminat razboiul cu Huawei: ce a decis, la un an dupa ruperea legaturii cu Google

Playtech Playtech,
Donald Trump nu a terminat razboiul cu Huawei: ce a decis, la un an dupa ruperea legaturii cu Google

In urma cu un an, Donald Trump a inceput un razboi cu Huawei, interzicand gigantului chinez sa mai colaboreze cu companiile americane. De atunci, nu au mai avut voie sa creeze terminale cu. continuă pe Playtech

Donald Trump ameninta cu ruperea relatiilor cu China si exclude o discutie cu Xi Jinping

Donald Trump a inasprit din nou tonul, joi, in fata Chinei, amenintand cu ruperea oricaror relatii cu gigantul asiatic din cauza modului in care a gestionat criza coronavirusului, scrie AFP.

Presedintele american Donald Trump, acuzat de rasism, dupa ce a refuzat sa raspunda unei reporterite de origine chineza, in timpul conferintei de presa (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a incheiat brusc conferintade presa deluniseara pe tema coronavirusului, dupa ce afost deranjat de o intrebare adresata de unreporter.

Fostul sef de campanie al presedintelui Donald Trump a fost eliberat din inchisoare

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui Donald Trump, a fost eliberat din inchisoare din cauza riscului noului coronavirus, a anuntat miercuri avocatul sau, informeaza AFP.

Popularitatea lui Donald Trump scade in sondaje, pe fondul crizei coronavirusului. Democratul Joe Biden are un avans de 8 procente

Tot mai multi americani sunt nemultumiti de prestatia presedintelui Donald Trump in criza coronavirusului, iar ultimul sondaj de opinie ReutersIpsos arata ca fostul vicepresedinte Joe Biden, care va fi candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din noiembrie, este cu 8% mai bine cotat decat actualul lider de la Casa Alba, transmite Agerpres.

Ceasul Mortilor, solutia creativa de protest a unui regizor impotriva lui Donald Trump

De cateva zile, in Times Square din New York se afla un panou publicitar un pic altfel. Acesta contorizeaza decesele provocate de inactivitatea lui Trump in prevenirea raspandirii pandemiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )