Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG face 19 ani si le da la pret de nimic: telefoane Samsung, Huawei la super oferta

Playtech Playtech,
eMAG face 19 ani si le da la pret de nimic: telefoane Samsung, Huawei la super oferta

EMAG aniverseaza acum 19 ani. Cu aceasta ocazie a pus pe site o multime de reduceri la tot felul de produse, mai ales televizoare si telefoane. Odata cu aniversarea celor 19 ani, eMAG are o. continuă pe Playtech

Doliu in lumea sportului. A murit un jucator roman de doar 19 ani

Este doliu in lumea tenisului de masa dupa ce a murit un jucator roman de doar 19 ani. Tanarul era fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi. Marius Radoi, si-a pierdut viata joi noapte intr-un teribil accident de circulatie care a avut loc la limita judetului Olt cu Arges. Tragedie in familia adjunctului Politiei Olt Cristian .

eMAG face asta chiar de 1 decembrie: telefoane Samsung, Huawei la pret de chilipir

Dupa tot valul de reduceri de Black Friday, eMAG inca mai are stocuri. Poti gasi un super telefon chiar azi, de 1 decembrie. Am ales de pe site-ul eMAG cateva produse pe care sa le iei fara.

Campionul national Marius Radoi a murit la varsta de 19 ani. S-a izbit cu masina de un pod

Tanarul Marius Radoi a decedat miercuri seara, 2 decembrie 2020, intr-un accident rutier sever. Din cauza vitezei cel mai probabil, masina pe care o conducea a derapat intr-o curba si s-a izbit de un cap de.

Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, a murit la varsta de 19 ani

Marius Radoi, campion balcanic la tenis de masa, la cadeti, in 2016, a murit la varsta de 19, intr-un accident rutier, informeaza Federatia Romana de Tenis de Masa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )