Libnet.ro
UNICEF

16:15

eMAG, preturi de pomana de Black Friday: telefoane Samsung, Huawei la preturi de nimic

Playtech Playtech,
eMAG, preturi de pomana de Black Friday: telefoane Samsung, Huawei la preturi de nimic

EMAG si-a propus sa vanda milioane de produse anul acesta de Black Friday si a pregatit reduceri substantiale. Iata ce oferte ai la telefoane Samsung, Apple si Huawei. eMAG organizeaza. continuă pe Playtech

Oferta de Black Friday la telefoane OPPO

OPPO sarbatoreste primul Black Friday local cu oferte speciale la cele mai populare telefoane ale sale. Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri se numara flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno Reno3 Pro si Reno4 Lite), precum si modelele din seria A A12, A31 si A72).

Reduceri dementiale la eMAG: catalogul de Black Friday cu zeci de oferte. Te ia cu palpitatii cand le vezi

Black Friday la eMAG incepe in dimineata de 13 noiembrie. Pana atunci am adunat aici peste 40 de produse care garantat vor fi la reducere. Ce-i important e sa le pui in cos ca sa profiti de.

S-a spart conducta la eMAG fix inainte de Black Friday: reduceri surpriza chiar acum

EMAG va avea Black Friday pe 13 noiembrie, dar ca sa nu te enervezi ca nu prinzi nimic poti cumpara de acum la pret mai mic. Ce are eMAG aparte pe site e categoria de resigilate, unde gasesti.

evoMAG Black Friday: ce reduceri ofera magazinul la telefoane, televizoare sau smartwatch-uri

EvoMAG demareaza a treia runda de reduceri de Black Friday, si cea mai importanta. Campania de reduceri a inceput imediat dupa miezul noptii si va fi activa pana pe 15 noiembrie, in limita stocului disponibil, iar reducerile vor ajunge pana la 85%.

eMAG parca a dat drumul la Black Friday mai devreme. Preturi infime la telefoane Samsung si Huawei

Mai e un pic pana la Black Friday, dar eMAG deja are mii de reduceri pe site. Sunt telefoane ieftine de la Samsung si Huawei, la fix sa iei ceva bun si nou. Daca erai in cautarea unui telefon.

Valul 2 la eMAG e direct un tsunami: a mitraliat preturile. Telefoane Samsung, televizoare la mare oferta

EMAG a trecut, cu evenimentul de Black Friday, in valul 2 al reducerilor. Si a pus pe site unele dintre cele mai bune oferte de care sa profiti acum. Campania de Black Friday a eMAG are unele.

Preturi ametitoare la eMAG fix inainte de Black Friday. E avalansa de reduceri

Poate ai noroc sa prinzi ceva reduceri de Black Friday. Dar daca nu se intampla, nu dispera, sunt reduceri bune si acum la eMAG. eMAG a anuntat deja cateva produse pentru Black Friday, dar va.

Zeci de mii de romani au facut asta pe eMAG: 6 secrete pentru Black Friday. Iei tot daca te misti repede

Daca vrei cu adevarat sa profiti de reducerile eMAG de Black Friday, trebuie sa te asiguri ca iti pui la punct contul. Totodata, poti invata de la cei peste 100. 000 de romani care au.

Catalogul eMAG e tot ce-ti trebuie inainte de Black Friday: reduceri la 4 milioane de produse

EMAG va organiza Black Friday vineri, 13 noiembrie. Cu cateva zile inainte de aceasta data a venit cu un catalog in care se regasesc produsele la care ai reduceri mari anul acesta. Black Friday.

Catalogul eMAG uimeste Romania: se vinde asa ceva chiar de Black Friday

In mai putin de 24 de ore, eMAG da drumul Black Friday. Pe 13 noiembrie pune pe site cele mai bune reduceri. Si pe masura ce ne apropiem de momentul zero magazinul vine cu diverse surprize.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3055 seconds )