Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fiica fondatorului Huawei a fost arestata in Canada la presiunile americanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fiica fondatorului Huawei a fost arestata in Canada la presiunile americanilor

Directoarea financiara a Huawei a fost arestata in Canada. Politistii au pus in aplicare un mandat emis pe numele acesteia in Statele Unite, informeaza Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Fiica fondatorului Huawei,Meng Wanzhou, a fost arestata in Canada

Fiica fondatorului Huawei, un gigant in randul firmelor de telecomunicatii din China, a fost arestata in Canada si se confrunta cu extradarea in Statele Unite, relateaza BBC.

Directorul financiar al Huawei a fost arestat n Canada

Autoritatile canadiene au arestat-o in Vancouver pe Meng Wanzhou, directorul financiar al companiei Huawei, aceasta urmand sa fie extradata in Statele Unite, au transmis reprezentantii Departamentului de Justitie din Canada, relateaza CNN.

Directorul financiar al Huawei, arestat in Canada

Directorul financiar al gigantului chinez din domeniul telecomunicatiilor, Meng Wanzhou, a fost arestata in Canada si face fata unei cereri de extradare in Statele Unite, a anuntat miercuri Ministerul canadian.

CUTREMUR pe burse! Actiunile se PRABUSESC, dupa arestarea mostenitoarei fondatorului Huawei

Arestarea fiicei fondatorului Huawei, care este totodata si lirectorul financiar al gigantului chinez, produce cutremur pe bursele internationale. Joi, actiunile europene inregistreaza scaderi semnificative, in.

A fost arestata dupa ce a postat pe interneto fotografie controversata. Ce se vede in imagine

Rehana Fathima, in varsta de 32 de ani,esteo tanara din India, care a fost arestata, dupa ce a postat un selfie pe Facebook. Fathimaa vrut sa ii aduca un omagiu zeitei Ayyappa si s-a.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )