Libnet.ro
UNICEF

00:07

Huawei se bazeaza pe infrangerea lui Donald Trump, pentru face din nou valuri: ce au incercat acum

Playtech Playtech,
Huawei se bazeaza pe infrangerea lui Donald Trump, pentru face din nou valuri: ce au incercat acum

In ultimii doi ani, Huawei a devenit victima in razboiul comercial dintre Statele Unite ale Americii si China. Dupa infrangerea lui Donald Trump de catre Joe Biden, chinezi spera ca. continuă pe Playtech

Alegeri SUA 2020. Cum se pregateste Donald Trump pentru o viitoare candidatura la Casa Alba

Pe masura ce sansele de succes ale eforturilor de a ramane la Casa Alba se reduc, presedintele Donald Trump si consilierii sai discuta despre mai multe proiecte media si aparitii publice care sa il mentina in prim plan inaintea unei posibile candidaturi la presedintie in 2024, relateaza Reuters.

Joe Biden, avertisment dupa ce Donald Trump a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri: Mai multi oameni pot muri daca nu ne coordonam

Presedintele SUA ales Joe Biden a avertizat asupra consecintelor cumplite daca presedintele Donald Trump si administratia sa continua sa refuze sa se colaboreze cu echipa sa de tranzitie cu privire la pandemia.

Donald Trump refuza din nou sa accepte infrangerea: Nu recunosc nimic. Nu vom lasa niste alegeri aranjate sa ne fure tara

Dupa ce in urma cu cateva zile Donald Trump lasa impresia ca recunoaste infrangerea, duminica a revenit cu o serie de postari prin care sustine ca alegerile au fost furate, iar el este adevaratul castigator.

Donald Trump, mutare radicala desi a pierdut mandatul. Ce ordin a dat in Afganistan si Irak

Desi a pierdut alegerile prezidentiale, si in acelasi timp, nu vrea sa renunte, Donald Trump ia decizii soc. Cele doua camere ale parlamentului american sunt in alerta de radul zero, dupa ultimele decizii luate de, inca, presedinele Trump. Donald Trump ordona retragerea trupelor americane dupa demiterea sefului Pentagonului Republicani si-au exprimat ingrijorarea cu privire la .

Presedintele Donald Trump si-a consultat recent consilierii in privinta oportunitatii atacarii Iranului

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat consilierii saptamana trecuta despre optiunea de a ataca Iranul din cauza prezentei sale nucleare in crestere, scrie ziarul New York Times, citand patru actuali si fosti oficiali americani, informeaza marti dpa, citata de Agerpres. Consilierii de rang inalt l-au descurajat pe Donald Trump sa lanseze un atac din cauza riscului extinderii conflictului. Reuniunea cu cei mai importanti consilieri pe probleme de securitate a avut loc joi la Casa Alba ca raspuns la informatiile date publicitatii miercuri de Agentia Internationala pentru Energie Atomica AIEA), potrivit carora Iranul si-a marit stocul de uraniu imbogatit de 12 ori fata de cantitatea permisa prin acordul nuclear din 2015.

Administratia Donald Trump anunta noi sanctiuni impotriva Iranului

Administratia Donald Trump a impus, miercuri, noi sanctiuni impotriva Iranului, argumentand ca masurile sunt necesare pentru mentinerea securitatii internationale si nu ar trebui anulate de viitoarea Administratie de la Washington, informeaza agentia Associated Press.

Surse: Donald Trump a cerut optiuni pentru a ataca militar Iranul. Ce a decis presedintele SUA

Presedintele Donald Trump, cu doar doua luni inainte de a preda mandatul sau la Casa Alba, a cerut saptamana trecuta optiuni pentru atacarea principalului sit nuclear al Iranului, dar in cele din urma a.

Tacticile nedemocratice ale lui Donald Trump, un model pentru populisti si autocrati

Prin refuzul sau de a recunoaste rezultatele unui scrutin desfasurat intr-o tara libera, lider al democratiilor din intreaga lume, Donald Trump adopta tactici similare unor lideri autocrati ce atunci cand pierd denunta alegeri ilegitime, respectiv lucrarea unor tradatori, infractori si sabotori straini, scrie Andrew Higgins in New York Times, coordonatorul biroului pentru Moscova al publicatiei.

Fondatorul Blackstone l-a aparat pe Donald Trump la sedinta liderilor de afaceri pe tema alegerilor

Stephen Schwarzman l-a aparat pe Donald Trump la sedinta liderilor de afaceri cu privire la rezultat.

Pe final de mandat, presedintele Donald Trump a vrut sa atace Iranul

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat consilierii saptamana trecuta despre optiunea de a ataca Iranul pe motivul continuarii programului nuclear de catre Teheran. Consilierii l-au descurajat din cauza riscului extinderii conflictului,scrie ziarul New York Times, citand actuali si fosti oficiali americani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )