Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei isi vinde cea mai profitabila divizie de mobile: ce se intampla cu Honor

Playtech Playtech,
Huawei isi vinde cea mai profitabila divizie de mobile: ce se intampla cu Honor

In incercarea de a se adapta la penalitatile din ce in ce mai mari impuse de americani, cei de la Huawei se pare ca vor sa vanda divizia Honor, specializata pe telefoane mai. continuă pe Playtech

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE PSD NEAMT: PNL a atras tara in cea mai neagra perioada a istoriei sale

PNL a atras tara in cea mai neagra perioada a istoriei sale, a declarat, astazi, intr-un comunicat de presa, presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene.

Cea mai buna placinta cu mere. Reteta pas cu pas pentru o placinta frageda si aromata

Placinta cu mere este buna cu orice ocazie, dar mai ales cand merele abunda pe tarabele precupetilor. Este clar! Suntem in sezonul lor si ce poate fi mai bun intr-o duminica decat o placinta calda cu mere, servita alaturi de o cupa de inghetata sau un sos de vanilie? Reteta pas cu pas pentru placinta .

Sibiu are cea mai mare rata de infectare cu coronavirus. Situatia pe judete

Judetele Cluj, Salaj, Sibiu si Timis au cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, peste 6 la mia de locuitori, in ultimele 14 zie, arata cea mai recenta informare a Grupului de Comunicare Strategica. Alba,.

Cea mai buna placinta cu varza. Reteta are un ingredient secret

Cand varza sta falnica pe tarabele precupetilor, majoritatea deliciilor pregatite de gospodine se invart in jurul ei, fiind sezonul cand aceasta cuprinde casele. Fie ca o pun la murat sau o gatesc in fel si chip, leguma nu lipseste din odaile romanilor in aceasta perioada. Pentru cei satui de varza la cuptor, ciolan cu varza .

Cea mai buna veste de la inceputul pandemiei. Cand este gata vaccinul anti-covid

Asta-i cea mai buna veste pe care o primim de la inceputul pandemiei. A fost anuntata data la care va fi gata vaccinul anti-covid. Cand va fi gata vaccinul pentru coronavirus Compania Pfizer a facut anuntul atat de mult asteptat de oamenii din intreaga lume. Conform oficialilor, vaccinul anti-covid va fi gata pana la finalul .

Lidia Buble, vacanta spontana la Istanbul. A ajuns acolo si a avut cea mai mare surpriza din viata ei

Lidia Buble este plina de surprize si se pare ca, usor, usor, trece peste episodul Razvan Simion. in ultima vreme, din ce in ce mai des, Lidia Buble are escapade, in Romania, fie in afara tarii. Se pare ca pandemia nu o sperie. Lidia Buble, petrecere surpriza in Turcia in ultima vreme Lidia Buble a .

VIDEO Revolta in cea mai mare piata din Suceava: De ce e piata mai periculoasa decat supermarket-ul?

A fost scandal luni, 9 octombrie, in cea mai mare piata agroalimentara din Suceava. Producatorii si comerciantii s-au revoltat pentru ca au fost scosi din hale. Masura a fost adoptata de Primaria Suceava, pentru respectarea hotararii de Guvern prin care se suspenda activitatea pietelor din spatii inchise.

Victor Ponta: USR e cea mai distructiva forta in acest moment (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, la congresul de fuziune Pro Romania - ALDE, ca noua echipa nu va face blaturi cu PSD, PNL sau USR. Despre Uniunea Salvati Romania, fost premier a sustinut ca este cea mai distructiva.

Piata Obor din Capitala, cea mai mare din tara, ramane deschisa, in ciuda deciziei CNSU

Cea mai mare piata din tara, Piata Obor din Capitala, va ramane deschisa in perioada urmatoare, in ciuda deciziei CNSU de inchidere pe o perioada de 30 de zile a tuturor pietelor agroalimentare inchise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )