Libnet.ro
UNICEF

12:30

Huawei lanseaza o serie completa de solutii 5G pentru retele tinta 1 + N

Adevărul Adevărul,
Huawei lanseaza o serie completa de solutii 5G pentru retele tinta 1 + N

La Forumul global pentru banda larga mobila din 2020 MBBF), Yang Chaobin, presedintele Huawei Wireless Network Solution, a dezvaluit retelele tinta 1+N 5G orientate spre viitor si a lansat o serie completa de solutii 5G pentru construirea simplificata 1+ Retele N 5G. continuă pe Adevărul

Huawei lanseaza o serie completa de solutii 5G pentru retele tinta 1 + N

La Forumul global pentru banda larga mobila din 2020 MBBF), Yang Chaobin, presedintele Huawei Wireless Network Solution, a dezvaluit retelele tinta 1+N 5G orientate spre viitor si a lansat o serie completa de solutii 5G pentru construirea simplificata 1+ Retele N 5G.

Rafila a vizitat Spitalul Judetean Bacau si a discutat cu medicii despre eventualele solutii pentru extinderea capacitatii de tratament specializat

Profesorul Alexandru Rafila, candidatul la alegerile parlamentare din partea PSD a vizitat Spitalul Judetean Bacau si a discutat cu medicii despre posibile solutii pentru extingerea capacitatii de a trata.

NICUSOR DAN: Vor exista concursuri internationale de solutii pentru Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, astazi, ca va fi incheiat un parteneriat intre Primaria Capitalei, Ministerul Mediului si Apele Romane, privind Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti, pentru a caror amenajare se vor organiza concursuri internationale de solutii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )