Libnet.ro
UNICEF

06:00

Huawei nu renunta inca la 5G in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Huawei nu renunta inca la 5G in Marea Britanie

Furnizorul chinez a colaborat cu Cambridge Wireless pentru a construi primul banc de test privat 5G in Cambridge Science Park. continuă pe Adevărul

Marea Britanie a anuntat 24.962 de noi cazuri de COVID-19 si 168 de decese

Marea Britanie a raportat 24. 962 de noi cazuri de coronavirus, duminica, 15 noiembrie. Sunt mai putine fata de sambata, cand s-au inregistrat 26.

OPINIE DELOITTE: Cum este afectata mobilitatea salariatilor de reaparitia granitei dintre UE si Marea Britanie?

Accesul facil la piata muncii si dreptul de a circula fara restrictii in orice stat membru al Uniunii Europene UE) reprezinta doua dintre cele mai importante avantaje ale apartenentei la UE pentru cetateni. Britanicii insa risca sa le piarda incepand cu 1 ianuarie 2021, ca urmare a deciziei Marii Britanii de a parasi UE. Cele doua parti inca negociaza intens, in aceasta perioada, un acord post-Brexit care sa stabileasca noile conditii de relationare, inclusiv pe piata muncii si in domeniul asigurarilor sociale, dupa expirarea perioadei de tranzitie, la 31 decembrie 2020. Timpul ramas este insa foarte scurt, asadar cei direct implicati ar trebui sa se pregateasca pentru oricare dintre scenariile posibile, noteaza o opinie Deloitte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )