Libnet.ro
UNICEF

16:30

Huawei a rezolvat cea mai mare problema legata de telefoanele companiei: cu cine lucreaza, din nou

Playtech Playtech,
Huawei a rezolvat cea mai mare problema legata de telefoanele companiei: cu cine lucreaza, din nou

Viitorul Huawei incepe sa nu mai fie atat de incert, dupa ce chinezii au mai rezolvata o problema foarte importanta care tine de telefoanele companiei. De aproximativ doi ani, administratia. continuă pe Playtech

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Listarea Hidroelectrica. Meyer, Fondul Proprietatea: Cea mai mare problema ramane dezacordul dintre Guvern si Parlament

Cea mai mare problema pentru listarea companiei de stat Hidroelectrica ramane dezacordul dintre Guvern si Parlament, este de parere Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea.

Cea mai mare problema a vaccinului anti-Covid de la Pfizer: de ce trebuie sa stea la minus 80 de grade C

In fiecare saptamana apar noi detalii despre vaccinul impotriva noului coronavirus de la Pfizer. Din pacate, nu toate sunt bune, chiar daca are o rata de succes de 90%. Avand in vedere.

Austria va intra intr-un lockdown total se inchid scolile si se restrictioneaza deplasarile. Carantina partiala n-a avut efectul asteptat, iar tara are cea mai mare rata de infectare la nivel mondial

Cu cea mai mare rata de infectare la nivel mondial in prezent, Austria intra intr-un lockdown total incepand de marti, saptamana viitoare, si pana pe 6 decembrie. Printre masurile ce vor fi instituite se nu.

Simona Halep, despre cea mai mare dezamagire traita in Romania: Mi s-a interzis asta! Au fost momente foarte grele

Simona Halep, dubla campioana de Grand Slam si fost loc 1 in clasamentul WTA, este printre cei mai mari sportivi ai Romaniei. Dar in drumul ei spre glorie a avut si foarte multe momente care au afectat-o. Iar unul dintre ele a fost provocat chiar de Federatia Romana de tenis, in februarie 2011. La acea .

FLORIN CITU: Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani

Romania a avut in trimestrul trei din 2020 cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-o conferinta de presa.

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

Florin Citu: Avem cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani si cea mai rapida revenire a economiei (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a sustinut o conferinta de presa, sambata, si a oferit mai multe detaliidespre situatia economica a Romaniei. in trimestrul III din 2020, relativ.

Ciolacu: Ar fi cea mai mare greseala ca aceasta tragedie sa fie politizata. E un moment in care toate fortele politice trebuie sa se uneasca

Marcel Ciolacu a afirmat ca in acest moment ar trebui ca toate fortele politice sa se uneasca si sa semneze un pact pentru sanatate. Liderul PSD a adaugat ca ar fi o mare greseala ca tragedia de la Spitalul Judetean Piatra Neamt sa fie politizat. El a spus ca trebuie sa stim care este bugetul care va fi alocat in domeniul sanatatii.

Judetele cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Sibiu este pe primul loc, fiind urmat de Cluj si Timis

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat si coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori este calculat de catre Directiile de Sanatate Publica, la nivelul Municipiului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )