Libnet.ro
UNICEF

08:45

Huawei vinde Honor, ca amandoua sa supravietuiasca: cine este cumparatorul

Playtech Playtech,
Huawei vinde Honor, ca amandoua sa supravietuiasca: cine este cumparatorul

In urma valului masiv de restrictii impuse de Statele Unite companiei Huawei, gigantul chinez a decis sa-si vanda cea mai importanta proprietate, brandul Honor. Huawei nu a avut o viata. continuă pe Playtech

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii .

Omul care l-a blestemat pe Nicolae Ceausescu sa moara cu mainile la spate. Cine este, de fapt

De multe ori, intamplarea si-a jucat rolul ei in istoria politica a Romaniei. in schimb, accidentele propriu-zise au fost putine. Din acest motiv, pe langa marea importanta a protagonistului povestii, Nicolae Ceausescu, si astazi se vorbeste despre un anume accident aviatic ce putea schimba fata comunismului romanesc. Enigma ramasa de pe urma lui: omul care .

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au .

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Huawei vinde brandul de smartphone-uri Honor

Dupa mai multe luni de zvonuri si negari din partea producatorului chinez, Huawei a confirmat, intr-un final, ca va vinde brandul Honor sub care comercializeaza smartphone-uri separat de propriile produse, scrie News.

Un nou manager a fost numit la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cine este Cristina Iacob Atanasoaie

Doctorul Cristina Iacob Atanasoaie este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt. Aceasta a fost propusa de colegii sai sa preia conducerea unitatii sanitare in cadrul unei.

Cine este Catalin Denciu, medicul-erou din Piatra Neamt. De ce s-a intors sa profeseze in Romania

Medicul erou Ioan Catalin Denciu, cel care a suferit arsuri grave in incercarea de a-si salva pacientii dinincendiul de la Piatra Neamt, este descris de pacienti drept o persoana calda si grijulie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )