Libnet.ro
UNICEF

10:15

Primul telefon Huawei pe care poti sa ai Android 10

Playtech Playtech,
Primul telefon Huawei pe care poti sa ai Android 10

Android 10 e disponibil de la Google de cateva saptamani, dar producatorii mari intarzie cu actualizare. Huawei s-a miscat insa destul de repede si deja actualizeaza primul lot de. continuă pe Playtech

California devine primul stat american care interzice produsele din blana de animale

California a devenit primul stat american care a interzis vanzarea si fabricarea de noi produse din blana. Sambata, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege prin care interzice rezidentilor sa creeze sau sa vanda articole de imbracaminte, incaltaminte sau genti de blana, scrie The Independent.

California, primul stat american care interzice hainele din blana naturala. Reactia organizatiilor de protectie a animalelor

Autoritatile statului California au luat decizia de a interzice productia si vanzarea de produse din blana de animale incepand cu anul 2023, California fiind primul stat american care face acest lucru, transmite.

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )