Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tableta Huawei MatePad T8 a fost lansata si in Romania. Cat costa dispozitivul

B1 B1,
Tableta Huawei MatePad T8 a fost lansata si in Romania. Cat costa dispozitivul

Tableta Huawei MatePad T8 este ideala pentru portabilitate ceea ce inseamna ca o poti lua cu tine oriunde, fie ca te duci la munte, la mare sau oriunde altundeva. Are o durata de viata indelungata a bateriei,. continuă pe B1

Spitalul Regional din Iasi: A fost lansata licitatia pentru achizitia de servicii de verificare tehnica

Procedura de licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de verificare tehnica pentru Spitalul Regional din Iasi a fost lansata de Ministerul Sanatatii pe platformele electronice de specialitate ale Romaniei si Uniunii Europene SICAP si JOUE).

Cat costa sa comanzi online un pachet cu 50 masti de unica folosinta

Pretul unui masti de unica folosinta comandata online difera de la o companie la alta si poate porni de la 1,07 lei, fara TVA, daca este cumparata de platforma AliExpress din China, insa timpul de livrare ajunge si la 49 de zile, in timp ce o masca achizitionata de pe Ebay poate ajunge la circa 4 lei, caz in care livrarea se face in doua luni si jumatate, iar daca sunt cumparate de pe site-uri din Romania, livrarile se fac intr-o zi, doua.

Cat costa repararea strazilor, aleilor si trotuarelor din Deva. Lucrarile vor dura doi ani

Au fost scoase la licitatie publica lucrarile de reparatii si de intretinere a strazilor, aleilor, trotuarelor, parcarilor si a drumurilor apartinatoare municipiului Deva.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3164 seconds )