Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un nou scandal Hexi Pharma: cum au ajuns dezinfectantii diluati in spitale

Playtech Playtech,
Un nou scandal Hexi Pharma: cum au ajuns dezinfectantii diluati in spitale

Mai multe companii care produc si aduc din strainatate dezinfectanti pentru spitale au intrat in vizorul politistilor. Marti dimineata au fost perchezitionate mai multe sedii din Bucuresti, Ilfov si Prahova. Dosarul penal e instrumentat de politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Anchetatorii au descins [] . continuă pe Playtech

Un nou scandal Hexi Pharma. Firmele fabricau si comercializau dezinfectanti necorespunzatori pentru spitale

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza marti cinci perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov si Prahova, la domiciliile unor persoane fizice si la sediile sociale si.

Scandalul dezinfectantilor neconformi - Avem sau nu un nou caz Hexi Pharma? Vlad Voiculescu: Nu pun in pericol viata pacientilor? Sa folosim atunci zeama de varza!

Noul scandal al dezinfectantilor neconformi, care au ajuns in 30 de spitale din toata tara, nu reprezinta un caz la fel de grav ca Hexi Pharma, dau asigurari medicii consultati de HotNews. ro, insa este departe de a nu fi un pericol pentru sanatatea pacientului, asa cum a afirmat Sorina Pintea. Daca in cazul Hexi Pharma, dezinfectantii erau ineficienti impotriva bacteriilor, in cazul actual, dezinfectantii nu au eficienta impotriva fungilor - foarte periculosi si ei, in special pentru pacientii cu imunitate scazuta. Biocidele neconforme nu pun in pericol viata pacientilor? Sa folosim atunci zeama de varza!, spune fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Firma vizata de perchezitiile privind dezinfectantii diluati, o firma din Prahova, al carei nume a aparut si in contextul scandalului Hexi Pharma

Firma vizata de perchezitiile de marti privind dezinfectantii diluati este o firma din Prahova, Al Carina, al carei nume a aparut si in contextul scandalului Hexi Pharma, scrie Observatorul Prahovean, citand surse apropiate anchetei.

Motivarea in dosarul Hexi Pharma: Compania a beneficiat de sume uriase si a pus in pericol viata a milioane de oameni

Societatea Hexi Pharma a pus in pericol viata a milioane de pacienti care au beneficiat de asistenta medicala din partea acelor unitati sanitare carora le fusese livrate biocide ineficiente in combaterea infectiilor nosocomiale, se arata in motivarea Tribunalului Bucuresti prin care compania a fost condamnata la plata unei amenzi penale de 2,6 milioane lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )