Libnet.ro
UNICEF

11:00

Transportul public intre Bucuresti si Ilfov, inghetat: cati romani sunt afectati

Playtech Playtech,
Transportul public intre Bucuresti si Ilfov, inghetat: cati romani sunt afectati

Transportul public de persoane intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat de miercuri, 31 octombrie. Astfel, peste 100. 000 de romani care depindeau de acesta vor trebui, cumva, sa gaseasca o alta modalitate de a ajunge la munca. Anuntul a fost facut de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), care a declarat ca situatia [] . continuă pe Playtech

De miercuri, 100.000 de oameni nu vor mai avea cu ce sa ajunga la serviciu: transportul public intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza faptului ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat luni Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania.

Transportul de persoane intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, dupa ce a fost desfiintata Autoritatea Metropolitana de.

Microbuzele de pe rutele Bucuresti-Ilfov vor fi suspendate. Transportul public de persoane va fi sistat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a .

Transportul public Bucuresti-Ilfov, suspendat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat astazi Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) conform Agerpres.

COTAR: Transportul public de persoane ntre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat din 31 octombrie

Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat, luni, Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR).

CUTREMUR. Sefa Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov: Au fost apeluri pentru atacuri de panica

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, AlisGrasu, a declarat ca in primele 20 de minute dupa seism s-au inregistrat in jur de 20 de apeluri pentru atacuri de panica. Nu avem.

Revista presei 29 octombrie: coalitia PSD-ALDE se afla pe un butoi cu pulbere. Lista de acuzatii pe care si le aduc partidele aflate la putere

Cele doua partide aflate la putere, PSD si ALDE se afla intr-un impas, dupa ce liderii celor doua formatiuni se acuza reciproc. Transportul public intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat de la 31 octombrie. Citeste mai departe principalele titluri din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )