Libnet.ro
UNICEF

15:45

Adevarul despre cele mai multe suplimente cu vitamine si utilitatea lor

Playtech Playtech,
Adevarul despre cele mai multe suplimente cu vitamine si utilitatea lor

Multe persoane iau suplimente cu vitamine in speranta ca acestea le vor imbunatati starea de sanatate, dar un studiu arata ca acestea ar putea sa nu aiba vreun efect in acest sens. Studiul a analizat sistematic date publicate intre 2012 si 2017 si a aratat ca multivitaminele, dar si vitamina C, vitamina D si suplimentele []. continuă pe Playtech

Nationalistii fostului premier sloven Jansa, creditati cu cele mai multe voturi in alegerile legislative

Un partid de opozitie, condus de fostul premier sloven Janez Jansa a obtinut cele mai multe voturi in alegerile parlamentare, duminica, insa nu suficiente cat sa formeze singur un guvern, potrivit unui exit-poll, relateaza The Associated Press.

Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul actual exista mai multe tipuri de bere si peste 400 de sortimente, Belgia avand cele mai multe marci.

Topul judetelor cu cele mai multe salarii mari. Romanii care au salarii nete de peste 1.000 de euro pe luna

In Capitala lucreaza peste 113. 000 de angajati care castiga salarii de peste 1. 000 de euro net pe luna, reprezentand aproape jumatate din totalul angajatilor cu peste 1. 000 de euro net, arata.

Cod galben de vijelie in aceasta seara, in mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii

Meteorologii au emis, duminica seara, avertizari cod galben de averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, cu aspect de vijelie, pentru mai multe judete din sudul si sud-vestul tarii.

Andrei Nastase a depus contestatii invocand incalcari la mai multe sectii de votare

Concurentul Andrei Nastase a depus cateva contestatii, invocand incalcari flagrante ale legislatiei, care, potrivit lui, au fost depistate la mai multe sectii de votare. intr-un comunicat, se mentioneaza ca persoane neidentificate, exponenti ai PSRM, au intocmit si au depus mai multe cereri in numele unor persoane care, chipurile, se afla in imposibilitate de a se deplasa la sectia de votare, solicitand votarea cu urna mobila, transmite IPN.

Iohannis: Sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvernare. Amenintarile la adresa sanatatii publice sunt tot mai multe

Resedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la o dezbatere, ca sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvernare, subliniind ca amenintarile la adresa sanatatii publice sunt tot mai multe si ca, dincolo de a rezolva problemele cu care ne confruntam deja, trebuie sa avem capacitatea de a anticipa si de a fi pregatiti pentru a face fata noilor provocari.

Cele mai mici tari ale lumii. Pe primele doua locuri se afla doua state care n-au obtinut recunoasterea internationala

State liliputane, precum Luxemburg sau Liechtenstein, ar putea fi considerate adevarate superputeri fata de cele mai mici tari ale lumii. Sealand, Molossia si Nauru reprezinta mai degraba niste curiozitati, mai ales ca primele doua nici macar n-au obtinut recunoasterea internationala.

Meghan Markle, intre cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesa de Sussex, se numara intre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

Raed Arafat, despre comandorul Ion Staiculescu: Am avut ocazia sa zbor de mai multe ori cu dansul in misiuni delicate de salvare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa moartea comandorului Ion Staiculescu in care vorbeste despre faptul ca a zburat ipreuna cu acesta de multe ori, in misiuni delicate de salvare.

Un tanar s-a sinucis aruncandu-se de pe un pod pe autostrada Timisoara - Lugoj: mai multe masini au trecut peste trupul lui

Un barbat de 33 de ani s-a aruncat in cap de pe un pod, direct pe asfaltul Autostrazii Timisoara Lugoj, iar cativa soferi au trecut cu masinile, in viteza, peste trupul neinsufletit al acestuia, fara sa isi dea seama despre ce este vorba. Politistii au gasit si un bilet de adio in care barbatul isi cere scuze familiei pentru gestul sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )