Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai importante descoperiri stiintifice care au marcat 2017

Playtech Playtech,
Cele mai importante descoperiri stiintifice care au marcat 2017

2017 a fost un an al multordescoperi stiintifice, care, la un moment dat, ne pot salva sau ne pot imbunatati calitatea vietii considerabil. Multumita internetului, stiinta a devenit un punct de interes pentru milioane de oameni din intreaga lume. in fiecare an, compania de analiza Altmetric din Londra lanseaza un clasament al celor mai bune []. continuă pe Playtech

Cele mai importante inventii ale romanilor. Una a fost folosita de milioane de oameni din toata lumea

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Iata cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani. Stiloul. La data de 25 mai.

Cele mai importante cotidiene internationale trateaza pe larg in materialele de final de 2017 situatia din Romania privind schimbarile din justitie

Anul 2017 a fost unul de mari tensiuni in societate ca urmare a politicilor coalitiei venite la putere de a produce schimbari masive in justitie, modificari de legi considerat drept un atac la adresa.

Cinci dintre cele mai importante inventii ale romanilor: una din ele a fost folosita de o buna parte a populatiei Globului

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Conationalii nostri au realizat mai multe inventii ce au schimbat practic lumea. in cele ce urmeaza va vom prezenta cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani.

Cele mai mari investitii obtinute de startup-uri si firme romanesti, in 2017

Cele mai mari investitii in firmele mici si medii romanesti, in special cele din domeniul tehnologiei, au venit din partea unor fonduri de investitii straine. Dar, sunt cateva startup-uri care au reusit sa atraga sume importante de bani si din partea unor fonduri private romanesti sau antreprenori locali. Iata care au fost in acest an cele mai mari fiantari obitinute de firmele fondate de romani.

Cele mai bune filme de aventura aparute de-a lungul timpului

Filmele de aventura sunt filmele care te introduc intr-o lume a tuturor posibilitatilor, intr-o lume in care poti fii cine vrei, cand vrei si unde vrei. Tot de la noi ai aflat care sunt cele mai bune filme de aventura ale anului 2017. insa, de-a lungul timpului, fiecare an in parte a fost martorul unor [].

Cele mai vandute carti in 2017. in jurul Marii Uniri de la 1918 de Lucian Boia a avut un tiraj de15.000 de exemplare

De la carti de gatit si pana la cele de dezvoltare personala, de la fictiune si pana la carti pentru copii, 2017 a fost un an bun pentru toate genurile literare. Printre cele mai vandute se numara titlurile in jurul Marii Uniri de la 1918, de Lucian Boia, Aviatorul, de Evgheni Vodolazkin si Femeia cu Parul Rosu, de Orhan Pamuk.

Pentru ce filme au platit romanii bilete la cinema in 2017: topul productiilor straine siromanesticu cele mai mari incasari

Furios si iute 8 a avut cele mai mari incasari in cinematografele din tara, mai mult de jumatate din suma de peste 13 milioane de lei fiind obtinuta in weekend-ul de debut, in timp ce Octav conduce in topul filmelor romanesti pentru care spectatorii au platit anul acesta bilet la cinema.

Topul televiziunilor care au primit cele mai mari amenzi de la CNA in 2017 si motivele: Romania TV, campioana

In 2017, posturile Romania TV, Realitatea TV si Kanal D au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru derapajele televizate, anunta News. ro.

Romania TV si Realitatea TV, amendate cu cele mai mari sume - 387.500 de lei, respectiv 250.000 de lei in total

Romania TV, Realitatea TV si Kanal D ocupa primele trei locuri in topul televiziunilor care au fost amendate de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu cele mai mari sume in anul 2017, sanctiunile lor insumand 387. 500 de ei, 250. 000 de lei, respectiv 210. 000 de lei.

Au fost sportivi, au devenit legende: Cele mai mari nume care s-au retras in 2017. Catalina Ponor, alaturi de Totti si Bolt

Lumea sportului de performanta e una extrem de dura si, oricat ai vrea sa amani momentul retragerii, acesta va veni in mod inevitabil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )