Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce unele dintre cele mai populare suplimente nu te ajuta cu nimic

Playtech Playtech,
De ce unele dintre cele mai populare suplimente nu te ajuta cu nimic

Moda cu suplimentele alimentare este prezenta de cativa ani buni, iar cei care aleg sa-si cumpere asa ceva spera ca starea lor de sanatate se va imbunatati considerabil. Odata cu aceasta moda, au aparut si studiile care sustin ca pilulele minune nu fac prea multe pentru sanatatea ta, iar dovezile in acest sens continua sa []. continuă pe Playtech

Doliu in muzica usoara! S-a stins cantaretul din spatele uneia dintre cele mai ascultate piese din Romania

Tragedie pentru muzica usoara din Romania. Interpretul si compozitorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti a murit in urma cu putin timp, la Bucuresti. Ilie Micolov a murit la varsta de.

Birchall: Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica. Schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, una dintre cele mai competitive din Europa

Viceprim-ministrul Ana Birchall, care participa la Ischia Global FilmMusic Fest, sustine ca Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica, iar prin schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, tara noastra devine una dintre cele mai atractive destinatii din Europa pentru coproductia de filme.

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

ADIO!. A MURIT una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Durere fara margini

Prezentatoarea Carmen State s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Adio, Carmen State! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Carmen State,.

Programul Electric Castle 2018. Una dintre cele mai asteptate trupe si-a anulat concertul

A inceput Electric Castle. Peste 200. 000 de persoane sunt asteptate festivalulde la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, care a inceput miercuri si se va desfasura pana pe.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai avantajoase oferte de azi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

Cele mai proaste sau mai ciudate masini de politie din lume

Cele mai proaste masini de politie din lume iti arata ca nu toate statele dau prea multa atentie fortelor de ordine, care sunt obligate sa se descurce cu orice rabla. intr-un articol precedent ti-am aratat o scurta lista cu cele mai tari masini de politie din lume. Ti-am aratat atunci cum tari ca Germania, SUA, [].

Topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca

Peste 34. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Prahova si Arad, cele mai putine fiind in judete precum Suceava, Caras-Severin si Salaj, arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). intre altele, cele mai multe companii cauta muncitori necalificati pentru asamblarea si montarea pieselor sau agenti de securitate.

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor.

Inspectia Judiciara va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani

Inspectia Judiciara a anuntat, vineri, ca va verifica, pana la finalul anului, dosarele de mare coruptie si cele mai vechi de zece ani, la toate instantele. De asemenea, se va verifica termenul de redactare a hotararilor si activitatea magistratilor-asistenti de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )