Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aerul care ucide: metroul din Bucuresti, un pericol public pentru calatori

Playtech Playtech,
Aerul care ucide: metroul din Bucuresti, un pericol public pentru calatori

Daca circuli cu metroul cu siguranta ai simtit macar o data ca te sufoci, ca iti este prea cald si nu poti sa respiri, pentru ca aerul e plin de praf. Uite care este explicatia. Aerul pe care il respiram la metrou este de 10 ori mai nociv decat cel din cea mai aglomerata intersectie [] . continuă pe Playtech

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei avanseaza semnificativ. Primele probe, la final de an

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei avanseaza semnificativ, dupa ce calea de rulare a magistralei 5 este aproape gata. Conform raportarilor constructorului italian Astaldi, lucrarile la fundatia caii de.

Prima parcare din Bucuresti cu acces direct la metrou va fi functionala din noiembrie. Care e tariful pe ora

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand din noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a declarat, miercuri, Dumitru Sodolescu, di.

De doua saptamani, aerul cald si uscat din nordul Africii a ramas deasupra tarii noastre. Este cea mai secetoasa luna octombrie din ultimii 60 de ani

Dupa o vara extrem de capricioasa, cu multe precipitatii, toamna pe care o traversam este una atipica. De doua saptamani, aerul cald si uscat din nordul Africii a ramas deasupra tarii noastre si avem parte.

Business report:Salarii mai mari n comune dect n oras. Ct cstiga un angajat la primarie; Cum aflati cti bani mai puteti mprumuta de la banci cu noile limite de creditare; Veste excelenta pentru bucuresteni! De cnd va fi functional metroul din Drumul Tabe

Romanii vor putea calatori gratis prin Europa! Care sunt conditiile. Comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru. Cazurile romanilor care au primit zeci de mii de euro pentru a se muta in mediul rural. Abia s-a dat startul pentru finantarea fermelor.

Bebelusul nascut cu doua penisuri a fost adus la un spital din Bucuresti. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

Copilul nascut la Maternitatea din Ploiesti cu o malformatie rara, avand doua penisuri, a fost transferat, marti, la Spitalul Marie Curie din Capitala, viata lui nefiind in pericol. Medicii spun ca mama nu.

Judecatoare din Bucuresti, acuzata de DNA ca lua spaga si ca a condamnat cu executare un minor, pentru ca tatal sau n-a vrut sa dea mita

DNA a anuntat ca a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a unei judecatoare pe care o acuza de luare de mita. Elena Burlan-Puscas, la data faptelor judecator in cadrul Tribunalului.

Un sofer de ambulanta din Gorj A REFUZAT sa transporte un pacient la un spital din Bucuresti. Bolnavul a murit dupa 3 zile

Nepasarea unor duce la moartea altora! Un sofer de ambulanta din Gorj a refuzat transportarea unui pacient la un spital din Bucuresti, invocand motive medicale, motiv pentru care barbatul a murit trei zile mai .

Teoria conspiratiei, devenita realitate! Iata reteaua care conduce lumea din umbra!

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Zurich, Elvetia, a demonstrat prin calcule si cifre exacte, ca un grup mic de companii si corporatii - in special bancile - au o influenta uluitoare as.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )