Libnet.ro
UNICEF

15:46

Avocatul Poporului ia la rost Guvernul: neconstitutionalitatea legilor justitiei, sub lupa

Playtech Playtech,
Avocatul Poporului ia la rost Guvernul: neconstitutionalitatea legilor justitiei, sub lupa

Dupa publicarea in Monitorul Oficial a ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, Avocatul Poporului incearca sa atace constitutionalitatea OUG-ului la Curtea Constitutionala, Curtea Europeana pentru Drepturile Omului si la inalta Curte de Casatie si Justitie. in ultimele zile, am detaliat in numerose randuri modul suspect in care au fost modificate legile justitiei din Romania [] . continuă pe Playtech

DOCUMENT Parchetul General a sesizat Avocatul Poporului n cazul ordonantei de modificare a legilor justitiei

Parchetul General a sesizat, miercuri, Avocatul Poporului in cazul ordonantei de modificare a legilor Justitiei, adoptata luni de guvern. Institutia condusa de Augustin Lazar ii cere lui Victor Ciorbea sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul articolului din ordonanta referitor la noile conditii de numire a procurorilor in Parchetul General, DIICOT si DNA.

UPDATE Avocatul Poporului a delegat unele atributii, nu nsa si pe cea de sesizare la CCR a ordonantelor

UPDATE Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a delegat adjunctului, inainte de a pleca in concediu, unele atributii, nu insa si pe cele referitoare la sesizarea CCR cu privire la neconstitutionalitatea legilor si nici pe cea de sesizare directa cu exceptia de neconstitutionalitate a legilor si ordonantelor, potrivit Mediafax. Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului Romaniei si Ministerului Justitiei in legatura cu sesizarile de neconstitutionalitate privind OUG pe legile justitiei, invocand drept motiv complexitatea aspectelor sesizate in petitiile transmise de USR, PNL si Parchetul General.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei despre ordonanta care modifica legile Justitiei

Avocatul Poporului a solicitat, joi, informatii suplimentare de la Guvern si de la Ministerul Justitiei in legatura cu aspectele sesizate in memoriile privind neconstitutionalitatea O. nr. 92/2018, data fiind complexitatea aspectelor sesizate in petitii. Prevederile sunt analizate de specialisti.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru modificarea legilor Justitiei

PNL a depus astazi la Avocatul Poporului solicitarea de a contesta la CCR Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Liberalii spun ca ar putea depune plangere penala impotriva lui Victor Ciorbea, care a plecat in concediu si nu si-a delegat atributiile.

USR sesizeaza Avocatul Poporului cu privire la modificarea legilor Justitiei

Parlamentarii USR au anuntat astazi ca vor sesiza Avocatul Poporului in legatura cu OUG privind legile Justitiei, cerand institutiei sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala CCR).

Augustin Lazar ar putea sesiza Avocatul Poporului pentru suspiciuni de neconstitutionalitate in cazul OUG de modificare a Legilor justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca Ministerul Public analizeaza suspiciunile de neconstitutionalitate in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, informeaza Agerpres.

USR si PNL sesiseaza Avocatul Poporului cu privire la noua OUG, dar Victor Ciorbea este in concediu

Uniunea Salvati Romania va sesiza Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta data pentru modificarea legilor justitiei, a anuntat deputatul Stelian Ion, miercuri. Un demers asemanator a fost initiat si de PNL.

Avocatul Poporului solicita informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei despre ordonanta lui Tudorel Toader

Avocatul Poporului a anuntat, joi, ca a solicitat informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei despre Ordonanta de Urgenta OUG) 92/2018, promovata de ministrul Tudorel Toader, in legatura cu.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei privind OUG pe legile justitiei

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului Romaniei si Ministerului Justitiei in legatura cu sesizarile de neconstitutionalitate privind OUG pe legile justitiei, invocand drept motiv complexitatea aspectelor sesizate in petitiile transmise de USR, PNL si Parchetul General.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare Guvernului si Ministerului Justitiei despre ordonanta care modifica Legile Justitiei

Avocatul Poporului solicita informatii suplimentare Guvernului si ministrului Justitiei in legatura cu aspectele de neconstitutionalitate sesizate de Parchetul General, USR si PNL privind ordonanta de.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )