Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai bizare privilegii ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Playtech Playtech,
Cele mai bizare privilegii ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a A Marii Britanii, bunica printilor William si Harry, beneficiaza de o multime de privilegii, care au venit la pachet cu titlul de regina. V-ati gandit vreodata cum ar fi sa circulati fara permis de conducere, fara pasaport sau sa nu fiti arestati niciodata? E greu de imaginat, dar Elisabeta a II-a [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

(P) Bucuresti, unul din cele mai poluate orase ale Europei, are nevoie de spatii verzi ca sa respire. Cum s-a ajuns aici si care sunt solutiile?

Bucuresti se afla si anul acesta in topul celor mai poluate orase din Europa, situandu-se pe locul al saptelea in clasamentul general si al treilea la nivelul Europei de Est, unde este depasit doar de orase industriale din Rusia si Ucraina.

HOROSCOP. Iata care sunt cinci cele mai impulsive semne ale zodiacului!

Spontaneitatea nu este o calitate atat de rea, desigur, daca simti limitele rezonabile. Nu poti renunta la toate obligatiile tale pentru a face ceva impulsiv. Cu toate acestea, o spontaneitate vesela aduce.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mari frici ale zodiilor

De la fobia de intuneric, de spatiile inchise si pana la frica de singuratate, fiecare persoana poarta in suflet anumite temeri. Experientele din viata de zi cu zi pot da nastere acestor frici, insa si zo.

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

Cele mai frumoase aparitii ale vedetelor la petrecerea OK! Golden Night: cine a purtat o tinuta la indigo cu a Angelinei Jolie FOTO

Numeroase vedete autohtone au etalat tinute spectaculoase pe covorul rosu al celei de-a saptea editie a petrecerii OK! Golden Night, organizata de revista ca un preambul al galei Oscar 2019, care va avea loc duminica in Los Angeles.

Cele mai impresionante decoruri create de Karl Lagerfeld pentru show-urile Chanel

Regretatul designer Karl Lagerfeld a creat unele dintre cele mai impresionante decoruri pentru show-rile Chanel. In memoria lui, va invitam sa ne amintim astazi cateva dintre acestea! .

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Londrei, cu ocazia London Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai interesante! Iata-le aici pe cele mai wow dintre ele! .

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )