Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un cutremur puternic a lovit China. Cel putin 12 persoane au murit

Playtech Playtech,
Un cutremur puternic a lovit China. Cel putin 12 persoane au murit

Un cutremur puternic s-a produs in China luni seara, in jurul orei 23:00, ora locala. Ultimele estimari arata ca seismul a avut o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, desi, initial, se vorbea despre o magnitudine de 6 grade. Un cutremur puternic s-a produs in China, luni seara. Seismul de mare magnitudine a provocat pagube . continuă pe Playtech

Doua cutremure s-au produs luni seara in China Cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au murit si alte 122 au fost ranite in urma a doua cutremure produse luni seara in provincia chineza Sichuan, informeaza presa din China, citata de Reuters.

Cel putin 18 persoane au murit intr-un accident de autocar in Venezuela

Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata duminica intr-un accident de autocar care a avut loc intr-o zona rurala din vestul Venezuelei, informeaza luni AFP, citand surse din politie. Paisprezece decese.

CUTREMUR DEVASTATOR in China: Sunt peste 100 de victime

UPDATE: Un nou bilant al autoritatilor chineze arata cacel putin 12 persoane au muritsi 134 au fost ranite in urma seismului. Un cutremur cu magnitudinea 6 s-a produs luni in provincia.

Cutremur puternic in Japonia. A fost emisa alerta de tsunami

Un cutremur puternic s-a produs in Japonia. Specialistii au emis o alerta de tsunami care urmeaza sa se produca din cauza magnitudinii prea mari pe care a avut-o seismul. Cutremur in Japonia si alerta de tsunami Un cutremur puternic, de 6,4 grade pe scara Richter s-a produs in largul coastelor Japoniei, in apropiere de orasul .

CUTREMUR PUTERNIC in Japonia! Avertizare de TSUNAMI

Alerta de tsunami in Japonia, dupa producerea unui cutremur puternic. Seismul s-a produs marti seara in largul prefecturii Yamagata, in nord-vestul Japoniei,si a avut magnitudinea de.

Mic tsunami dupa un cutremur puternic in nord-vestul Japoniei VIDEO

Un mic tsunami a fost masurat marti seara in nord-vestul Japoniei, in urma unui cutremur puternic, iar un aviz de tsunami a fost ridicat doua ore si jumatate mai tarziu, fara ca pagube majore sau raniti grav sa fi fost raportati imediat, relateaza AFP.

R. Moldova: Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa Cel putin cinci avioane private au decolat de la Chisinau, unul cu familia lui Ilan Shor Maia Sandu: Nu prea sunt locuri pe Pamant unde se pot ascunde

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa, a transmis Partidul Democrat vineri noapte, intr-un comunicat postat pe site-ul formatiunii politice. Ziarele de peste Prut scriu ca, incepand de aseara, cel putin cinci avioane private au decolat din Chisinau.

Recomandari ale Comisiei Europene pentru Romania: Energia regenerabila sa reprezinte cel putin 34% din consum, iar subventiile energetice sa fie eliminate treptat

Comisia Europeana a facut 10 recomandari Romaniei in ceea ce priveste domeniul energetic, potrivit planului national integrat privind energia si clima al Romaniei pentru perioada 2021-2030, publicat pe 18 iunie. Printre altele, Comisia Europeana recomanda cresterea pana la cel putin 34% a ponderii energiei din surse regenerabile, pana in 2030. Aceasta in conditiile in care Romania a propus o pondere de doar 27,9% in consumul final brut de energie.

Cutremur puternic! A fost prezis de NOSTRADAMUS! Detalii despre TRAGEDIA care VA URMA

Nostradamus, cunoscut pentru celebrele sale profetii, a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an.

Cel putin 9 ursi au ajuns, in ultimele 24 de ore, in localitati din Prahova Jandarmii, chemati sa ii indeparteze

Noua ursi au ajuns, in ultimele 24 de ore, in mai multe localitati din judetul Prahova, jandarmii fiind chemati de turisti si localnici pentru indepartarea animalelor salbatice, transmite Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )