Libnet.ro
UNICEF

08:00

eMag iti da lucrurile care nu trebuie sa-ti lipseasca din masina, ca sa nu iei amenda

Playtech Playtech,
eMag iti da lucrurile care nu trebuie sa-ti lipseasca din masina, ca sa nu iei amenda

EMag iti echipeaza masina pentru sezonul rece. Iarna asta nu pleca la drum catre cei dragi daca iti lipsesc urmatoarele obiecte importante din masina. Unele dintre ele sunt necesare prin lege, iar altele iti fac viata mai usoara. eMag iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a-ti echipa autoturismul de iarna. Daca vrei sa [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Schimbarea pe care trebuie sa o faci in 2019, in functie de zodia ta - Balantele trebuie sa isi schimbe jobul

Ca sa incepi anul 2019 bine, trebuie sa faci o schimbare importanta. Iar zodia ta iti spune exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi. HOROSCOPBERBEC- Nu iti fie teama de.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt lucrurile care le dau insomnii Fecioarelor

Mihai Voropchievici a vorbit vineri dimineata, la Magia Zilei, despre lucrurile care le provoaca insomnii nativilor din zodia Fecioara. Nu recunosc niciodata ca ele ar fi cauza unor eventuale.

Medicul care s-a intors din strainatate ca sa trateze bolnavii de cancer

Un medic s-a intors din Germania ca sa trateze romanii bolnavi de cancer. Ce a determinat-o peAurelia Cora Gache, sa se intoarca in tara, in ciuda sistemului de sanatate care este la pamant. Aurelia Cora Gache, medic in Constanta, a renuntat la oferta unei dezvoltari profesionale in Germania in detrimentul sistemului bolnav de sanatate din [] .

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui in fiecare post

Postul Craciunului a inceput pe 14 noiembrie, iar pe langa regulile transmise din generatie in generatie, preotii recomanda o rugaciune speciala pentru aceasta perioada. Se pare ca nu da gres niciodata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )