Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce ar insemna pentru Romania canalul Dunare Bucuresti, proiectul fantezist al lui Ceausescu si, mai nou, al PSD

Playtech Playtech,
Ce ar insemna pentru Romania canalul Dunare Bucuresti, proiectul fantezist al lui Ceausescu si, mai nou, al PSD

Proiectul fantezist al lui Nicolae Ceausescu de a face din Bucuresti port la Dunare ar putea fi reluat dupa ce Guvernul Dancila a incercat sa creeze cateva legaturi externe pentru un parteneriat public-privat. Canalul Dunare Bucuresti pare un proiect fantezist din cauza costurilor imense necesare pentru realizarea lui, dar si a fortei de munca [] . continuă pe Playtech

Guvernul pregateste o investitie uriasa: Canalul Dunare-Bucuresti. Vezi toate detaliile despre proiectul visat de Ceausescu

Canalul Dunare-Bucuresti, proiectul urias inceput de Nicolae Ceausescu, ar putea fi scos la lumina de Guvern, dupa ce Comisia Nationala de Strategie si Prognoza a publicat studiul de fundamentare pentru.

Revine proiectul canalului Dunare-Bucuresti pe agenda Comisiei Nationale de Prognoza: cat costa si in cat timp va fi implementat?

Amenajarea raurilor Arges si Dambovita pentru navigatie, obiectiv cunoscut sub numele de canalul Dunare-Bucuresti, inceput pe vremea lui Nicolae Ceausescu, este readus pe agenda Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNP), care.

Guvernul reia proiectul Canalului Dunare Bucuresti, inceput pe timpul lui Ceausescu. Cand va fi gata

Proiectul Canalului Dunare Bucuresti, inceput de Ceausescu cu doar cativa ani inainte de Revolutie, ar putea fi realizat printr-un parteneriat public privat.

LiveText Romnia - Rusia (de la ora 18:30)/ Haideti fetelor, din toata inima pentru Romnia!

Haideti fetelor, din toata inima pentru Romania!, a scris, vineri, pe Instagram, Cristina Neagu. Sigur, fetele vor juca si pentru ea, cea care le dadea incredere pe teren si care acum va suferi teribil in tribune. Fara Cristina va fi si mai greu contra Rusiei, insa in sport nimic nu este de dinainte pierdut, la fel cum nu este nici de dinainte castigat. Semifinala CE de handbal feminin dintre Romania si Rusia va fi in direct pe TVRHD si TVR1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:30.

LiveText Romnia - Rusia 14-14 (Rep I)/ Haideti fetelor, din toata inima pentru Romnia!

Haideti fetelor, din toata inima pentru Romania!, a scris, vineri, pe Instagram, Cristina Neagu. Sigur, fetele vor juca si pentru ea, cea care le dadea incredere pe teren si care acum va suferi teribil in tribune. Fara Cristina va fi si mai greu contra Rusiei, insa in sport nimic nu este de dinainte pierdut, la fel cum nu este nici de dinainte castigat. Semifinala CE de handbal feminin dintre Romania si Rusia este in direct pe TVRHD si TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )