Libnet.ro
UNICEF

06:00

Michel Platini, arestat in Franta: de ce a ajuns fostul presedinte UEFA pe mana politistilor

Playtech Playtech,
Michel Platini, arestat in Franta: de ce a ajuns fostul presedinte UEFA pe mana politistilor

Michel Platini a fost arestat in Franta, anunta presa internationala. Fostul presedinte UEFA a fost ridicat de politisti din Nanterres, o suburbie a Parisului si se afla in custodia politistilor. Michel Platini, in varsta de 63 de ani, fosta legenda a fotbalului francez si fost presedinte al UEFA, a fost arestat in Nanterres, o suburbie . continuă pe Playtech

Alaturi de Michel Platini a fost retinut si un consilier al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy

Sophie Dion, consilier al fostului presedinte Nicolas Sarkozy, a fost retinuta alaturi de fostul presedinte al UEFA Michel Platini, in dosarul de coruptie privind atribuirea organizarii Cupei Mondiale statului Qatar, informeaza Le Monde.

MEDIAPART: Michel Platini, retinut pentru coruptie

Fostul presedinte al UEFA Michel Platini a fost retinut, astazi, dimineata, fiind acuzat de coruptie in acordarea organizarii Cupei Mondiale din 2022 statului Qatar, informeaza mediapart. fr.

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost arestat. Ce acuzatii i se aduc

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA a fost arestat, in localitatea franceza Nanterres,sub suspciunea de luare si dare de mita in ancheta care investigheaza conditiile acordarii statului Qatar.

Michel Platini a fost arestat, in scandalul de coruptie privind Cupa Mondiala din 2022 din Qatar

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost retinut in cadrul investigatiei care vizeaza atribuirea organizarii Cupei Mondiale din 2022 Qatarului. Platini a fost retinut marti dimineata si dus la.

Breaking News. Michel Platini a fost arestat

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost arestat marti dimineata, in ancheta privind acord.

Michel Platini, retinut - Este acuzat de luare de mita in legatura cu gazduirea CM 2022 de catre Qatar

Michel Platini, fostul presedinte al UEFA, a fost retinut marti dimineata, el fiind acuzat de coruptie in ceea ce priveste acordarea organizarii Campionatului Mondial de Fotbal din 2022 de catre statul Qatar, informeaza Sky News.

Apropiata a fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, arestata impreuna cu Michel Platini

Alaturi de fostul presedinte al UEFA, Michel Platini, a fost retinuta si Sophie Dion, consilier sportiv al fostului presedinte Nicolas Sarkozy, relateaza ABC News. Amandoi au fost retinuti intr-un dosar de.

Michel Platini retinut intr-un dosar de coruptie

Fost mare international francez si presedinte al FIFA, Michel Platini a fost retinut marti dimineata de autoritatile din Hexagon intr-un dosar in care este acuzat de coruptie.

Fostul presedinte demis al Egiptului a murit la tribunal. A lesinat chiar in timpul audierii de catre judecatori

Fostul presedinte al Egiptului, Mohamed Morsi, a incetat din viata chiar in timpul audierii la tribunal. Acesta mai avea putin din ispasirea pedepsei cu inchisoarea, dar si-a dat duhul cand nimeni nu se astepta. Corpul sau a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Fostul presedinte al Egiptului a murit chiar .

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a murit in sala de tribunal

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi a murit, luni, in timpul unei sedinte de judecata Acesta ar fi lesinat la scurt timp dupa o sedinta de judecata, anunta presa internationala. Fostul lider al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )