Libnet.ro
UNICEF

13:00

Veste excelenta pentru romanii care au lucrat de Rusalii. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii

Playtech Playtech,
Veste excelenta pentru romanii care au lucrat de Rusalii. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii

Mai multe categorii de bugetari s-au bucurat de zilele libere acordate de stat cu ocazia Rusaliilor. Au fost insa si angajati nevoiti sa mearga la munca, dar acestia primesc o veste excelenta: angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii pentru ca au lucrat de sarbatori. Angajatorii sunt obligati sa le ofere compensatii celor care au . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Germania: Ar putea fi introdusa o taxa de autostrada pentru autoturisme

Curtea Europeana de Justitie este asteptata marti sa anunte o decizie extrem de importanta pentru soferii straini, si anume cea privind introducerea unei taxe de autostrada. Daca va fi introdusa,.

Veste buna pentru romani: Se dau mii de tichete!

Problemele legate de dificultatea de a gasi si mentine angajatii determina companiile sa ofere pachete salariale cat mai atractive. Una dintre facilitatile pe care companiile le ofera sunt abonamentele la.

Veste mare pentru mame: Se dau BANI de la stat. Ce prevede un nou proiect de lege

Romania se confrunta cu o scadere demografica accentuata, iar un parlamentar liberal a depus la Parlament Pachetul legislativ pentru Natalitate, menit sa incurajeze familiile tinere din Romania sa devina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )