Libnet.ro
UNICEF

12:45

Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii. Kate Middleton si Printul William, in culmea fericirii

Playtech Playtech,
Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii. Kate Middleton si Printul William, in culmea fericirii

Miercuri, pe data de 22 iulie, a implinit sapte ani, iar Kate Middleton si Printul William au impartasit doua noi fotografii cu fiul lor cel mare pentru a marca acest moment. Potrivit traditiei, ducesa de Cambridge a fost cea care a realizat fotografiile. Zi importanta la Casa Regala a Marii Britanii Aceste instantanee il surprind . continuă pe Playtech

De ce l-a mustrat in public Kate Middleton pe fiul ei cel mare. Ce nazdravanie a facut Printul George

Kate Middleton isi adora copiii si chiar daca le permite celor trei copii ai ei sa faca mai orice, exista momente in care sotia Printului William se impune in fata celor mici. Un eveniment de acest gen, s-a.

Printul George al Marii Britanii implineste 7 anisori! Kate Middleton a publicat doua fotografii pentru a marca ocazia speciala

Familia Regala a publicat doua fotografii noi cu Printul Geoge, cu ocazia zilei de nastere a micutului. Pozele au fost facute de Ducesa de Cambridge si marcheaza a saptea aniversare a printului, care s-a nascut la data de 22 iulie 2013.

Printul George a implinit azi 7 ani. Cele mai noi imagini cu mostenitorul tronului regal al Marii Britanii

Printul George de Cambridge, fiul Printului William, Duce de Cambridge si al lui Catherine, Ducesa de Cambridge, a implinit 7 ani pe 22 iulie. George Alexander Louis este primul nepot al Printului Charles si.

Cutremur la Casa Regala Britanica! Meghan Markle revine la Hollywood! Ce rol va avea fosta ducesa

Meghan Markle si-ar putea relua cariera din Hollywood, la care a renuntat atunci cand s-a casatorit cu Printul Harry. Cuplul regal locuieste acum in Los Angeles si este independent finaciar de Familia Regala, semne care arata ca Ducesa ar putea reveni la adevarata pasiune: actoria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )