Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Playtech Playtech,
Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul. continuă pe Playtech

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-uluievaluare. edu. ro. Marti au fost afisate.

Cele mai bune filme romanesti ale anului se vad la TIFF Sibiu 2019

Cea de a 13-a editie TIFF Sibiu se va desfasura in perioada 27 30 iunie si va aduce iubitorilor de film romanesc un program incarcat de proiectii autohtone apreciate in festivalurile internationale. Noua productii romanesti, o parte din ele nelansate in cinema, vor sosi la Sibiu alaturi de autorii si protagonistii lor.

INTERVIURILE DIN BURSA, CELE MAI BUNE DIN PRESA SCRISA Victor Roncea, premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti pe 2018

Colegul nostru, Victor Roncea, a primit Premiul Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania pe anul 2018 la categoria Presa scrisa pentru seria de interviuri din ziarul BURSA intitulata Luminile si umbrele Centenarului, care i-a avut intre cei intervievati pe academicienii si profesorii Ioan Aurel Pop, Ilie Badescu si Larry Watts.

Gabriela Firea, ironizata pentru poza din vacanta. Cele mai bune meme-uri cu primarita Capitalei FOTO

Gabriela Firea a ajuns, din nou, subiect de ironii si meme-uri in mediul online, dupa ce edilul a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanta.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

Cele mai mari nume din domeniul securitatii cibernetice se reunesc la Tel Aviv, in cadrul Cyber Week 2019

Ajuns la a noua editie, evenimentul dedicat securitatii cibernetice se desfasoara la Universitatea din Tel Aviv, si reuneste peste 8000 de participanti din 80 de tari.

VIDEO Cele mai caraghioase ratari din fotbal. Cum au ajuns Messi, Ronaldo sau Neymar sa iroseasca ocazii imense

Fotbalul face deliciul unei planete intregi si e mai mult decat un simplu sport. Cu cote de audiente uriase, cu mize pe masura si cu milioane de suporteri fanatici, regele sporturilor este o adevarata religie pentru unii.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor cu cele mai mari medii

Rezultate Evaluare Nationala 2019Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala au fost inregistrate in judetele Braila - 87,6% dintre elevi obtinand note peste sau egale cu 5; Cluj - 87,4% si Prahova -.

Tenaris CineLatino 2019: Proiectii gratuite de filme, in perioada 2-4 iulie

Cele mai bune filme din Romania si America Latina fac parte din programul editiei cu numarul 8 a festivalului Tenaris CineLatino. Intrarea este libera la toate proiectiile, care vor avea loc intre 2 si 4 iulie in sala Barbu Stirbei a Centrului Judetean de Cultura si Creatie.

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania. Cu ce medii se intra aici

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania te poate ajuta sa-ti faci o idee despre liceul la care ai avea sanse sa intri. Chiar daca ai vrea sa intri la cel mai bun liceu din Capitala, trebuie sa stii ca ultima medie de admitere este colosala, deci trebuie sa fii aproape un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )