Libnet.ro
UNICEF

17:45

Samsung Galaxy S10 va avea un ecran fenomenal

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 va avea un ecran fenomenal

Seria de gadgeturi Samsung Galaxy S10 se anunta a fi una spectaculoasa si va include cate un gadget interesant pentru fiecare posibil client. La fel ca in ultimii ani, iminenta lansare a unui. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 vine cu o premiera mondiala de care o sa-ti pese

Samsung se pregateste de lansarea lui Samsung Galaxy S10, iar pe zi ce trece aflam noi detalii despre acesta gama de telefoane. Cea mai recenta informatie dezvaluie faptul ca S10 va veni cu.

Cat o sa coste Samsung Galaxy S10 pret si specificatii aproape oficiale

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie, dar au ramas extrem de putine lucruri nestiute. Acum au fost aflate pretul si specificatiile celor doua versiuni. Samsung Galaxy S10.

VIDEO Cum o sa arate Samsung Galaxy S10 cand o sa pui mana pe el

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat peste doua saptamani, dar pana atunci iti poti face deja o idee despre cum va fi sa-l folosesti. Pe masura ce tot mai multe informatii au ajuns pe.

Samsung Galaxy S10: Care este cea mai importanta schimbare pe care o pregatesc sud-coreenii

Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale lui 2019. Acesta se va lansa pe data de 20 februarie, urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor in lna martie.

Samsung Galaxy S10, in cele mai bune poze: trei versiuni si pret imens

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil in trei versiuni. in Romania, foarte probabil, nu toate vor ajunge si nu in toate nuantele de culoare, dar acestea sunt cu tot cu specificatii. Sunt cateva.

Samsung Galaxy S10: Noi imagini cu casti wireless, noi zvonuri privind varful de lance

In doar cateva saptamani, Samsung va dezvalui Galaxy S10, iar WALL-STREET. ro va transmite cele mai noi detalii chiar de la Barcelona, de la IMWorld, evenimentul unde vor fi anuntate toate detaliile despre varful de lance al Samsung. Pana atunci insa,.

Telefonul Samsung Galaxy S10 vine cu o premiera mondiala

Samsung se pregateste de lansarea lui Galaxy S10, iar pe zi ce trece aflam noi detalii despre acesta gama de telefoane. Cea mai recenta informatie dezvaluie faptul ca S10 va veni cu o.

Noile detalii despre Galaxy S10 iti fac asteptarea si mai grea

Seria de gadgeturi Galaxy S10 se anunta a fi una spectaculoasa si va include cate un gadget interesant pentru fiecare posibil client. La fel ca in ultimii ani, iminenta lansare a unui.

TEST Samsung Galaxy Watch Acel ceas care merge cu Android si iPhone

Mi-a placut Samsung Galaxy Watch inca de cand l-am vazut prezentat la inceput de august, alaturi de Samsung Galaxy Note 9. Tocmai de-asta n-a fost prea greu sa ma las convins sa port.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )