Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top telefoane 2018 cu cel mai mare spatiu de stocare pe care il poti avea

Playtech Playtech,
Top telefoane 2018 cu cel mai mare spatiu de stocare pe care il poti avea

Nu este acesta primul top telefoane 2018, dar niciodata nu am luat la fel de in serios ca acum problema spatiului de stocare. Daca ai intampinat in trecut probleme cu memoria libera pe smartphone, acest clasament include solutiile la toate intrebarile tale. Nimic nu este mai enervant decat sa-ti iei un telefon nou, deloc ieftin, []. continuă pe Playtech

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Rezultate solide pentru cel mai mare operator mondial de piete futures

Cel mai mare operator mondial de piete futures, compania americana CME Group Inc. , a raportat, la finele saptamanii trecute, rezultate in crestere pentru trimestrul al doilea din anul curent, in baza volumului mare de tranzactii. CME a avut venituri din vanzari de 1,06 miliarde de dolari in perioada de raportare, cu 14,5% mai mari decat cele din intervalul similar din 2017, care au insumat 925 de milioane de dolari.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din februarie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dezvaluiri socante in timpul procesului lui El Chapo: Cate persoane a ucis cel mai mare traficant de droguri al momentului

Masuri extrem de stricte in Statele Unite unde urmeaza sa inceapa procesul lui Joaquin Guzman, poreclit si El Chapo, liderul cartelului Sinaloa din Mexic si unul din cei mai temuti infractori.

Untod vs Electric Castle. Festivalul din Romania care ofera cel mai mare grad de satisfactieparticipantilor

Cei mai importanti DJ ai lumii pe aceeasi scena intr-un mega-festival organizat in centrul Clujului este reteta succesului pentru Untold. Cu toate acestea, un festival cu line-up mai modest din punct de vedere comercial precum Electric Castle a castigat lupta in ceea ce priveste gradul de satisfactie al participantilor, releva un studiu realizat de un cercetator de la UBB. Acesta explica pentru Adevarul concluzia surprinzatoare a studiului.

Padurea Crang intra in proprietatea Primariei Buzau. Orasul va avea cel mai mare parc din Romania

Padurea Crang a trecut de la Directia Silvica in proprietatea orasului Buzau. Este anuntul facut, luni, de primarul Constantin Toma, care considera ca s-au incheiat astfel doi ani de lupta pentru aducerea padurii sub administrarea orasului. Padurea din care face parte Parcul Crang este de aproape doua ori mai intinsa decat Herastrau si de zece ori, decat Cismigiu.

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT).

Automobile Bavaria va invita, in calitate de partener, la cel mai mare show aviatic din Romania, BIAS (Bucharest International Air Show) 2018.

In cadrul BIAS, Automobile Bavaria a pus la dispozitia organizatorilor o flota de 5 automobile din gama BMW X, pentru servicii de transport. BMW i8 Protonic Frozen Black, noul BMW X4 si BMW X2 sunt doar cateva modele expuse alaturi de aeronavele civile si militare implicate in spectacolul aviatic.

Fenomen astronomic rar. Planeta Marte va fi cel mai aproape de Pamant, in ultimii 15 ani

Un nou fenomen astronomic impresionant poate fi observat pe cer, in aceasta seara, la doar cateva zile dupa cea mai mare eclipsa de luna a secolului, cand Marte va fi la cea mai mica distanta de Pamant, o po.

Mircea Lucescu, ramas fara cuvinte: O intrebare primita, in direct, la televizor l-a lasat fara replica pe cel mai mare antrenor roman

Mircea Lucescu a implinit 73 de ani la data de 29 iulie si, chiar daca a trait aproape toata viata in fotbal, in continuare e socat de anumite aspecte ale fotbalului romanesc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )