Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO in Ghana s-a lansat cel mai mare program de distributie a medicamentelor cu drona

Hotnews Hotnews,
 VIDEO in Ghana s-a lansat cel mai mare program de distributie a medicamentelor cu drona

O companie din California a lansat in Ghana un program de distributie de medicamente si vaccinuri care va ajunge la 600 de zboruri pe zi si va include 2. 000 de clinici. Dronele pot prinde maxim 110 km/h si vor livra la 15-25 de minute de punctul de pornire. Zipline, compania care a lansat programul, spune ca 12 milioane de oameni locuiesc in zonele ce vor fi acoperite de rutele de livrari. continuă pe Hotnews

Cel mai mare dinozaur descoperit vreodata a fost reprodus la Dino Parc Rasnov (VIDEO + FOTO)

Dinozaurii conduc din nou, lumea! Este vorba despre dinozaurii prietenosi de la Dino Parc Rasnov care anunta finalizarea lucrarilor pentru dublarea suprafetei parcului, pentru a-i face loc celui mai mare dinozaur.

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit bugetar din UE in 2018

Un singur stat membru al Uniunii Europene - Cipru - a avut anul trecut un deficit guvernamental calculat pe baza metodologiei ESA 2010, sistemul conturilor europene - n. r. ) mai mare de 3% din PIB, in timp ce Romania a avut un deficit bugetar de 3% din.

Andrei Ursu, la Digi24: Nu pot crede ca A. Lazar nu stia ca Securitatea avea cel mai mare interes in represiunea de la Revolutie

Procurorii militari acuza, in documentele ajunse pe masa judecatorilor odata cu dosarul Revolutiei, ca Ion Iliescu si militarii care l-au ajutat sa preia puterea dupa fuga cuplului Ceausescu au orchestrat cea mai mare diversiune din istoria Romaniei. Iar dusmanul poporului, asa-numitul terorist, a fost o inventie perfida, explica acum Parchetul militar. Au incercat sa albeasca Securitatea, a declarat la Digi24 Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu. Potrivit acestuia, este o problema ca Securitatea nu e blamata deloc, desi el a prezentat dovezi ca securistii au tras in oameni.

VIDEO Shane Long (Southampton), cel mai rapid gol din istoria Premier League - A inscris dupa sapte secunde

Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League. Atacantul irlandez al celor de la Southampton a deschis scorul dupa doar sapte secunde in partida disputata in deplasare la Watford.

Eurostat: Romania a avut un deficit de 3% din PIB, in 2018, al doilea cel mai mare din UE

Romania a avut anul trecut un deficit bugetar de 3% din produsul intern brut, fiind al doilea cel mai mare deficit dupa Cipru, din Uniunea Europeana.

Statele Unite iNTARESC sanctiunile impuse Iranului, iar pretul petrolului CRESTE la cel mai mare nivel din acest an

Pretul petrolului a sarit, luni, dupa ce Statele Unite a anuntat ca nu va mai permite niciunei tari sa cumpere petrol iranian, o decizie menita sa amplificeefectul sanctiunilor economice reimpuse in.

CEL MAI MARE NIVEL DIN ULTIMELE OPT LUNI ROBOR la trei luni a crescut la 3,40%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a apreciat la 3,40%, de la 3,39%, valoare inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Rusia lanseaza la apa celebrul Belgorod, in prezenta presedintelui Putin: Unde va opera cel mai lung submarin din lume, care poate rade un oras intreg de pe suprafata Terrei (VIDEO)

Submarinul Belgorod, cel mai lung din lume, este lansat la apa, luni, in prezenta lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, scrie publicatia Daily Mail preluata de adevarul. ro. Asadar, Belgorod va parasi, in .

7 SECUNDE: Cel mai rapid gol din istoria Premier League, marcat in Watford-Southampton (VIDEO)

Irlandezul Shane Long, atacantul echipei Southampton, a inscris cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Angliei, dupa doar 7,69 secunde de joc, in cursul meciului-restanta cu formatia Watford.

Business report: Berea craft, noua vedeta in Romania. Cat castiga fabricantii de bere artizanala; De unde provine cea mai mare parte a articolelor de imbracaminte importate in Europa; Statul a tras teapa celor mai buni dintre contribuabili

Cat de prost e distribuita cea mai mare crestere a costului muncii din UE. Romania conduce detasat in. Gazprom vrea sa se extinda in Argentina. Grupul Gazprom ia in considerare posibilitatea implementarii unor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )