Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Bendeac, video revoltator pe Youtube. Cum a putut sa rada de marturia unei fete violate

Playtech Playtech,
Mihai Bendeac, video revoltator pe Youtube. Cum a putut sa rada de marturia unei fete violate

Pe fondul miscarii publice de dezgust construita de vloggerul Colo care a instigat la violenta impotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, a iesit la lumina un video cu Mihai Bendeac, din 2015, in care ia peste picior, printre rasete, marturia unei fete violate. Actorul a considerat ca o tentativa de viol este amuzanta. Nu stim . continuă pe Playtech

Actorul Mihai Bendeac ironizeaza marturia unei fete violate. inceputul este fabulous. Haaa Haaa! (VIDEO)

In contextul scandalului in care vloggerul COLO instiga la viol prin intermediul canalului sau de Youtube, un videoclip ce il are ca protagonist pe actorul Mihai Bendeac, din 13 ianuarie 2015, a reintrat in.

Mihai Bendeac, pus din nou la zid pentru unfilmulet din 2015 in care se amuza pe seama unui caz de viol VIDEO

Mihai Bendeac e pus la zid alaturi de vloggerii Alexandru Colo Balan si Zmenta,dupa ce un filmulet postat pe Facebook in 2015, in care actorul se amuza pe seama unei stiri in care fosta asistenta TV Ana Maria Mocanu spune ca a fost violata in perioada liceului, a revenit in atentia publica.

EA a fost marea dragoste a lui Mihai Bendeac. S-au logodit, inaintea relatiei cu Roxana Vancea (GALERIE FOTO)

Idila romantica dintre Mihai Bendeac si Roxana Vancea a tinut mult timp prima pagina a tabloidelor. Cei doi au format un cuplu frumos, pana cand relatia s-a rupt si fiecare a pornit pe drumul lui, bruneta.

Avem cu totii un sex. Ce-i cu el? Din ce lume vin referendumul pentru Familie, vloggerul arestat Colo si hahaitul Mihai Bendeac

Ce-i de facut cu sexul? Asta-i singura intrebare valabila. Nicio lege, nicio tocmeala, nicio vrajeala, nicio stanjeneala n-au importanta. Esential este sexul si esentiala este putintica educatie. Coalitia pentru familie, vloggerul Colo sau hahaitul Bendeac ar fi gandit de doua ori, n-ar fi aruncat cuvinte aiurea. Violul n-ar fi prostitutie si violul n-ar fi normal. Chiar elevul, insusi omul are un sex. De aici incepe viata, realitatea pragmatica, orice poveste frumoasa, mitologie fabuloasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )