Libnet.ro
UNICEF

07:46

Specialistii in sanatate avertizeaza. Fructe toxice in pietele din Romania. Cum le recunosti si ce afectiuni provoaca

Playtech Playtech,
Specialistii in sanatate avertizeaza. Fructe toxice in pietele din Romania. Cum le recunosti si ce afectiuni provoaca

Romanii sunt avertizati de pericolul pe care il pot intampina in piata atunci cand doresc sa cumpere fructe, inclusiv cirese. Potrivit specialistilor in sanatate, in aceasta perioada exista in piete cirese aduse din Turcia, tratate cu substante toxice pentru organism. Cirese tratate cu Imazalil si Thiabendazon Potrivit ultimelor informatii, pe pietele din Romania au fost . continuă pe Playtech

Compania romaneasca Online Business Agency intra pe pietele din Bulgaria, Ungaria si Polonia

Compania romaneasca Online business agency, prezenta pe piata comertului online din Romania de peste 10 ani, va intra pe piata din Ungaria, Bulgaria si Polonia. in prezent OBA aduna o echipa de peste 30 de angajati si estimeaza incheierea anului.

Piata lemnului din Romania: Parlamentul acuzat ca va favoriza marile companii

Mai multe organizatii de mediu avertizeaza ca modificarile legislative ce se dezbat, luni, la Camera Deputatilor pot sa ofere, din nou, monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania si sa contribuie la mascarea taierilor ilegale de paduri,.

Business report: Noi conditii de calatorie in Grecia. Cum suntem testati si cat stam in izolare. O mare firma de asigurari din Romania a intrat in faliment. Ce trebuie sa faca asiguratii. Important pentru soferi. Se schimba radical regulile RCA

O mare firma de asigurari din Romania a intrat in faliment. Ce trebuie sa faca asiguratii * Noi conditii de calatorie in Grecia. Cum suntem testati si cat stam in izolare * Important pentru soferi. Se schimba radical regulile RCA: decontare directa obligatorie, termene de plata stranse * Ludovic Orban: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica * Vestea mult asteptata de pensionari. Citu a anuntat majorarea * Oamenii dau camera de hotel pe rulota. Avem multi clienti noi care nu au mai mers cu o autorulota niciodata * Taxa de 90% furnizorilor care nu transfera consumatorilor ieftinirea gazelor la producatori * Pilonul II si-a revenit din criza indusa de pandemie * Agalopol AmCham): Romania risca sa fie pusa de FTSE Russell pe lista de downgrade a pietei de capital in 2021.

Florin Roman (PNL): PSD, principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri de COVID-19 din Romania (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca PSD este principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri confirmate de COVID-19 din Romania, avand in vedere actiunile politice pe care le-au.

Unde poti vedea online 5Gang, filmul in care joaca Selly, cel mai popular vlogger din Romania (VIDEO)

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar filmul 5 Gang: Un altfel de Craciun s-a bucurat de un real succes dupa ce a fost lansat in cinematografe, mai ales in randul tinerilor. in cazul in.

Cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania va fi inaugurata in Sectorul 4 al Capitalei

Cel mai modern complex agro-alimentar din Romania va fi inaugurat, miercuri, 1 iulie, in Sectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre piata agro-alimentara Progresul Soseaua Giurgiului nr. Cu aceasta ocazie,.

Posibila iesire a Telekom din Romania, atent monitorizata: de ce ar putea aparea probleme mari

Tranzactia prin care Telekom isi pregateste iesirea din Romania e pusa sub semnul intrebarii. Iar autoritatile se uita cu mare atentie spre momentul in care ea s-ar putea.

Creste cererea de bilete de avion, mai ales pentru zboruri de plecare din Romania

Cetatenii din Romania pot calatori din nou spre destinatii din Italia, Franta, Germania, Elvetia, Au.

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Cei mai bogati romi din Romania. Ce palate au, cat de mult aur detin, cat de mult cantaresc salbele lor? Cei mai bogati romi traiesc in vestul tarii. Locul I e ocupat de Ionelas Carpaci. El si familia lui au construit un imperiu in vestul tarii. Asa ca se pot lauda cu masini ultimul model si gramezi de bani aruncati la nunti, momentele cele mai potrivite pentru a se duela in avutie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )