Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii,. continuă pe Wall-Street Ro

ANIS: Cele mai bune firme, proiecte si produse IT din Romnia

Compania anului, potrivit Asociatiei Patronale a Industriei de Software din Romania, este Fitbit, jucator pe piata de dispozitive purtabile la nivel global. Firma a intrat in Romania in 2017 odata cu preluarea startup-ului romanesc Vector Watch, iar in acelasi an, Fitbit a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii. Google primeste premiul pentru cel mai bun program educational. Iata care este considerat de membrii asociatiei cel mai bun startup romanesc, in acest an.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

Cele mai impresionante decoruri create de Karl Lagerfeld pentru show-urile Chanel

Regretatul designer Karl Lagerfeld a creat unele dintre cele mai impresionante decoruri pentru show-rile Chanel. In memoria lui, va invitam sa ne amintim astazi cateva dintre acestea! .

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Karl Lagerfeld: Cele mai faimoase creatii prezentate pe catwalk

In memoria regretatului Karl Lagerfed, cel care s-a stins ieri din viata la varsta de 85 de ani, dupa ce a fost mai bine de 4 decenii director creativ al casei Chanel, iata cateva dintre cele mai faimoase creatii ale sale! .

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Cele mai wow aparitii Street Style la London Fashion Week

Modelele, fashion blogerii, influencerii, fashion editorii ori stilistii de renume international au atras toate privirile pe strazile Londrei, cu ocazia London Fashion Week, gratie tinutelor care mai de care mai interesante! Iata-le aici pe cele mai wow dintre ele! .

Ferma, cele mai mari audiente din sezon: cati romani au urmarit duelul din care Miss Romania a iesit invingatoare

Editia de joi seara a emisiunii Ferma a inregistrat cele mai bune audiente din acest sezon si clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depasind concurenta cu cifre de trei ori mai mari.

FOTO Povestea unora dintre cele mai vechi oase umane din Europa: au fost descoperite intr-o localitate din Oltenia

Controversatele oase umane datate in urma cu peste 2 milioane de ani, dar si alte descoperiri apartinand aceleiasi perioade, facute intr-o localitate din Oltenia, ii fac pe unii specialisti sa considere Valcea una dintre cele mai vechi zone cu vietuire umana din lume.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )