Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lucian Pintilie a murit. Filmele memorabile pe care ni le-a lasat

Playtech Playtech,
Lucian Pintilie a murit. Filmele memorabile pe care ni le-a lasat

Renumitul regizor Lucian Pintilie a murit la varsta de 85 de ani. Deceniile de munca din cinematografie, ca actor, regizor si scenarist, l-au consacrat industriei. Lucian Pintilie a murit pe 16 mai, dar a lasat mostenire unele dintre cele mai reprezentative creatii ale industriei cinematografiei romanesti. Munca si daruirea sa trec dincolo de hotare, mai []. continuă pe Playtech

VIDEO Regizorul Lucian Pintilie a murit

Regizorul Lucian Pintilie a murit, miercuri seara, la varsta de 84 de ani, potrivit news. ro. Domnul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, s-a internat duminica, 13 mai 2018, La Spitalul de Urgenta Elias, in stare foarte grava, in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. A fost tinut in Sectia Terapie Intensiva unde a necesitat interventii medicale, monitorizare si tratament de specialitate. S-a stins din viata azi, 16. 2018, la ora 21, potrivit unui comunicat al spitalului. Biografie: Lucian Pintilie a inspirat generatii de regizori.

Regizorul Lucian Pintilie a murit la varsta de 84 de ani

Regizorul Lucian Pintilie a murit miercuri, la ora 21,00, la Spitalul Elias din Capitala, transmite Agerpres. ro care il citeaza pe purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius Negoita.

Lucian Pintilie a murit, dar a lasat romanilor o comoara cinematografica superba

Lucian Pintilie a murit in seara zilei de 16 mai, la varsta de 84 de ani, insa lasa in urma o adevarata comoara cinematografica. Lucian Pintilie s-a stins din viata in jurul orei 21, la Spitalul Elias, din Capitala. Suferind de mai multe afectiuni cronice, acesta a fost internat duminica, 13 mai, la spital, pe [].

Lucian Pintilie a murit. Comunicatul oficial al spitalului

Lucian Pintilie a murit. Domnul LUCIAN PINTILIE in varsta de 84 de ani s-a internat duminica, 13. 2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare foarte grava in contextul acutizarii unor.

Lucian Pintilie a murit. Ziarul Metropolis: Sarcasmul imblanzit de iubire

Lucian Pintilie a murit. Nascut la 9 noiembrie 1933 la Tarutino, in Basarabia, si decedat la 16 mai 2018, la Bucuresti, Lucian Pintilie a fost unul din cei mai importanti regizori de teatru si probabil cel mai.

Lucian Pintilie a murit. Alexandru Darie: Contributia lui e imensa la istoria teatrului si a filmului

Lucian Pintilie a murit. Regizorul Alexandru Darie, directorul Teatrului Bulandra, a afirmat ca moartea maestrului Lucian Pintilie reprezinta o mare pierdere si a evocat contributia imensa a acestuia la istoria.

Regizorul Lucian Pintilie a murit. Coincidenta dureroasa

Marele regizor Lucian Pintilie a incetat din viata la varsta de 84 de ani. Pintilie era internat in stare grava in spital de ceva vreme. Regizorul Lucian Pintilie, timp de cateva zile, a impartit acelasi.

Lucian Pintilie a murit. O poveste extraordinara de viata

Lucian Pintilie a muritin aceasta seara la spitalul Elias. Marele regizor avea 84 de ani. Lucian Pintilie este unul dintre cei mai importanti oameni din istoria teatrului si filmului romanesc. A fost.

Regizorul Lucian Pintilie a murit

Lucian Pintilie, unul dintre cei mai importanti cineasti romani, a incetat din viata la varsta de 84 de ani. Regizorul fusese internat zilele trecute, in stare grava, la Spitalul Elias. A fost permanent la.

Lucian Pintilie a murit. Povestea lui Clody Bertola, actrita care i-a fost sotie lui Pintilie si lui Liviu Ciulei

Lucian Pintile a murit la 84 de ani. Supranumita Inegalabila, Unica, Printesa Inefabilului, frumoasa actrita Clody Bertola a avut o viata al carei scenariu depaseste toate filmele si piesele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )