Libnet.ro
UNICEF

13:00

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Playtech Playtech,
CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] . continuă pe Playtech

Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in semifinalele Miami Open. Partida a fost intrerupta de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, aproxiamtiv o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, circa 70 de minute.

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o revenire fabuloasa de la 1-5 in setul doi

Simona Halep a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, cu 6-4, 7-5, pentru calificarea in careul de asi de la Miami Open. In setul al doilea jucatoarea din Romania a intors rezultatul de la 1-5 si 0-40 la 4-5.

Simona Halep joaca azi pentru un loc in semifinale la Miami. La ce ora se confruntarea cu Qiang Wang

Simona Halep, numarul 3 mondial, o intalneste pe chinezoaica Qiag Wang 18 WTA), in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

CTP, reactie dura dupa ce Simona Halep s-a calificat in semifinala de la Miami: ii manca din priviri pe cei din echipa ei

Simona Halep a invins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami. Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa Simonei la finalul meciului. Jurnalistul a fost nemulaumit de faptul ca sportiva si-a certat staff-ul in primul set, la scorul de 4-3 E o [] .

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] .

LIVE Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami (19:00)

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Simona Halep a intalnit-o pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, meci de senzatie cu Wang la Miami

ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, o infrunta la aceasta ora pe Qiang Wang China), cap de serie numarul 18, in sferturile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3109 seconds )