Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metri cubi de copaci taiati ilegal care iti arata ca nu ne mai facem bine

Playtech Playtech,
Metri cubi de copaci taiati ilegal care iti arata ca nu ne mai facem bine

Indiferent de afinitatile politice, orice roman stie cat de grav este ritmul in care se taie copaci ilegal in Romania. Cifrele publicate de Garda Forestiera Focsani iti vor arata insa ca situatia este semnificativ mai grava decat crezi. Din pacate, padurile din Romania se afla sub o amenintare constanta, iar ineficienta autoritatilor pe marginea acestui [] . continuă pe Playtech

Zeci de copaci taiati ilegal de pe un teren forestier protejat. Politistii au prins hotii cand se pregateau sa plece cu lemnele furate

Doi barbati, de 34 si 42 de ani, sunt cercetati pentru taiere fara drept a arborilor, dupa ce s-au deplasat cu o caruta pe un teren impadurit din zona localitatii brailene Traian si au taiat zeci de copaci.

24 IT. Mousepad-ul care iti incarca telefonul

In era tehnologiei, o viata fara cabluri si fara incarcatoare pare. noul Graal al tehnologiei. Multe initiative vizeaza aceasta piata care se naste usor dar sigur. Un accesoriu care ne-a atras atentia es.

DIETA. Bautura care iti subtiaza talia in doar trei saptamani, fara dieta si fara sport

Aceasta bautura este o solutie instant pentru toate persoanele care isi doresc sa isi subtieze talie. Vei pierde 1,5 cm in doar o saptamana, rezultatele fiind din ce in ce mai puternice. Aceasta bautura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )