Libnet.ro
UNICEF

13:45

Orasul din Romania in care se respira cel mai poluat aer

Playtech Playtech,
Orasul din Romania in care se respira cel mai poluat aer

In topul oraselor cu cel mai poluat aer din Romania se afla Ploiesti. Se pare ca orasul duce o lupta ineficienta impotriva poluarii. La polul opus, in Cluj-Napoca locuitorii se bucura de cel mai curat aer. Potrivit unui studiu realizat de Observatorul Roman de Sanatate ORS) care este un ONG ce isi propune sa contribuie [] . continuă pe Playtech

Faze tari: Facebook se poarta ca un serviciu secret dispus sa te urmareasca oriunde; Elon Musk: Biletul spre Marte ar putea costa sub 100.000 de dolari; O companie din Marea Britanie a prezentat cel mai mare propulsor de racheta fabricat cu o imprimanta

S-a lansat Tannenberg, jocul video in care este recreata batalia din Primul Razboi Mondial in care romanii i-au invins pe germanii condusi de Rommel. Blackmill Games si M2H au lansat pe Steam shooter-ul inspirat din Primul Razboi Mondial. Un targ din Iasi, solutia salvatoare pentru domni, de Ziua indragostitilor. Sfantul Valentin a umplut bratele doamnelor cu flori.

Harta calitatii drumurilor din Romania. Care sunt cele mai bune si cele mai rele

Soferii din Romania au la dispozitie o harta a calitatii drumurilor din Romania, realizata de membrii Asociatiei Pro Infrastructura.

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Motive serioase de ingrijorare pentru toti soferii care conduc masini pe diesel! Tot mai multe tari s-au aliniat trendului de a impune restrictii pentru masinile care merg pe motorina. Ba mai mult, cele care nu.

TRAGEDIE CUMPLITA in SHOWBIZ! O CELEBRA ACTRITA din Romania a aflat ca mai are DOAR UN AN de TRAIT! S-a aflat DIAGNOSTICUL

Anca Sigartau a trecut prin cele mai grele momente din viata ei in urma cu cativa ani! A vazut moartea cu ochii! Putina lume stie ca indragita actrita a fost grav bolnava.

VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Episodul al cincilea din serialul Fotbalist de Romania, cel care in cadrul unui conceput unic il va desemna la final pe cel mai bun jucator din Liga 1 Betano, a ajuns la Episodul 5. Dupa examenul de la Astra din prima parte a episodului, in cea de-a doua ntra in scena atacantii din campionat, cate unul din partea fiecarui club. Privindu-i pe toti, sare in ochi faptul ca Raul Rusescu habar nu are sa suteze la poarta.

Digi24: Cel mai sarac oras din Romnia, adus n paragina de o frauda masiva cu fonduri europene. Localnicii emigreaza pe capete

Saracia si deznadejdea si-au facut casa la Negresti, in Vaslui. Orasul si-a pierdut industria, tinerii si spitalul. Fonduri europene zero, datorii multe. Locuri de munca nu sunt, investitori nici atat. Din zece mii de localnici, mai putin de o mie lucreaza. Tot in Vaslui, la Hoceni, primaria a cosmetizat comuna cu fonduri europene de cateva milioane de euro. Acolo, copiii merg la after-school, iar dascalii castiga mai mult ca la oras.

Cel mai mare centru de refugiati din Romania ar urma sa se construiasca la Crevedia, langa ferma de pui. Viceprimar: E pamflet deocamdata

Romania ar putea avea un nou centru de refugiati. De data aceasta se vorbeste de un centru care va putea gazdui pana la 500 de oameni, fiind, astfel, cel mai mare din tara. Acesta s-ar putea construi la Crevedia, langa fermele Avicola Crevedia.

Romnia avea, n 2017, cel mai mic procent de angajati n domeniul cultural din UE

Doar un procent de 1,6% dintre angajatii romani lucrau in sectorul culturii sau aveau o profesie legata de acest domeniu in 2017, comparativ cu o medie de 3,8% la nivelul Uniunii Europene, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 FEBRUARIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere de 2,78%, in raport cu moneda euro, in intervalul 7 - 14 februarie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a consemnat o crestere de 0,74%, in perioada mentionata.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )