Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alimentul minune care te fereste de infarct. Ce trebuie sa mananci pentru o inima sanatoasa

Playtech Playtech,
Alimentul minune care te fereste de infarct. Ce trebuie sa mananci pentru o inima sanatoasa

Alimentatia este extrem de importanta pentru organism. Care sunt cele mai bune alegeri cand vine vorba de mancare? Ce trebuie sa mananci pentru o inima sanatoasa? in felul acesta poti preveni un infarct. Alimentul care te fereste de infarct. Ce trebuie sa consumi? O mare flota din organismul nostru se numeste colesterol bun. Acesta se . continuă pe Playtech

Alimentul minune care te scapa de problemele cu inima. Cat de des trebuie consumat

Spre deosebire de bucataria japoneza, cea romaneasca este mult mai consistenta. Plus ca retetele, in special cele pe care le pregatim cand afara se lasa racoare, se bazeaza pe carne si conserve. Decinimic prea sanatos in meniul nostru. Totusi, nimeni nu ne obliga sa mancam alimente care sa ne puna la incercare stomacul sau ficatul.

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il manance la micul dejun. Te satura si taie pofta de gustari nesanatoase

Multi oameni sunt extrem de pofticiosi, iar asta ii impiedica mult sa aiba o silueta de invidiat sau cel putin un stil alimentar echilibrat. Ce trebuie sa consumi pentru a te satura? Acesta te face sa-ti tai pofta de mancare. Ce aliment te face sa-ti taie pofta de mancare? Cei mai multi incearca sa aiba .

Alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. Cat de mult rau iti face, sigur nu stiai

Pestele Pangasius este alimentul care nu mai trebuie consumat din acest moment. La nivel de mapamond, zeci de mii de tone de peste Pangasius ajunge in bucatariile consumatorilor, in fiecare luna, fara ca acestia sa banuie cat de rau le face acest aliment. in Romania, pestele Pangasius este consumat la scara larga din cauza pretului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )