Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Playtech Playtech,
Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a . continuă pe Playtech

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

Vedeta din Romania care a facut un gest superb la farmacie. E plina de bani si da la altii

Una dintre vedetele din Romania a fost surprinsa de curand, in timp ce facea un gest nobil pentru o femeie sarmana de pe strada. Contrar zicalei conform careia persoanele bogate si celebre ar fi zgacite si nu le-ar pasa de necazul semenilor, cantareata eroina este un exemplu demn de urmat. Inima de mama nu i-a .

EXCLUSIV Clipe grele pentru Diego Maradona la un meci cu Romania. Ce a patit fotbalistul: Nu a mai rezistat, a dat cu pumnul in masa

Disparitia fulgeratoare a lui Diego Armando Maradona a produs un soc mondial. Iubitorii fotbalului, de la chibiti la fanatici, s-au inchinat in fata zeului, au varsat lacrimi si au adus prinosuri, au stors amintiri sau au vituperat memoria celui care a incantat pe terenul de fotbal, insa, de multe ori, a dezamagit in afara gazonului.

Artista din Romania care se bucura ca va divorta. Ce ii facea sotul ei

Analia Selis a spus totul despre divort! Vestita solista Analia Selis 43 de ani), care s-a nascut in Argentina si s-a stabilit in Romania, dupa casatoria cu violoncelistul Razvan Sima, a anuntat recent divortul de barbatul pe care l-a iubit 17 ani. Ea a dezvaluit, in exclusivitate pentru impact. ro, motivele care au dus la separare.

UNTRR: Industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului anti-Covid 19

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR semnaleaza Guvernului faptul ca industria de transport rutier si logistica din Romania este pregatita pentru distribuirea vaccinului Anti-Covid 19, conform unui comunicat de presa.

Orasul din Romania unde cosurile sunt interzise. Ce se intampla acum in tara

Tot mai multe zone din Romania au un grad mare de infectari cu noul virus. in incercarea de a limita noi infectari autoritatile gasesc tot felul de modalitati de siguranta pentru populatie. Una din metodele gasite de autoritatile din judetul Arges a luat prin suprindere locuitorii judetului. Judetul Arges are o crestere mare a ratei .

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu 31 de kilometri

Reteaua de autostrazi din Romania se va imbunatati cu inca 31 de kilometri incepand din aceasta saptamana, dupa ce vor fi date in trafic lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda si Varianta de Ocolire Bacau, a declarat, luni, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, intr-o conferinta de presa la Prefectura Bihor, scrie Agerpres.

Cum a murit Caragiale, a fumat 80 de tigari in acea noapte. Plecase frustrat din Romania

Ion Luca Caragiale, unul din cei mai mari dramaturgi romani a lasat in urma sa o opera impresionanta. Si asazi piesele ssale de teatru sunt la fel de actuale ca si atunci cand au fost scrise. Dar in spatele geniului Caragiale a stat si omul si moartea sa a fost una plina de mister. Ion .

Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. in aceasta zi, romanii sarbatoresc Marea Unire. in spirit de unitate si de patriotism, le putem trimite cu aceasta ocazie, mesaje de 1 Decembrie, romanilor din toata lumea. 33 de mesaje de 1 Decembrie pentru romanii de pretutindeni Iata 33 de idei frumoase, de .

Ministrul Lucian Bode: Vom continua sa investim in drumurile nationale din Romania Bugetele noastre nu au mai urmarit in acest an puterea baronilor locali

Alocarea banilor de la Ministerul Transporturilor catre directiile regionale pentru intretinerea si reabilitarea drumurilor nu s-a mai facut in acest an in functie de influenta baronilor locali, sustine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )