Libnet.ro
UNICEF

10:31

Doliu pentru Simona Halep. A murit in aceasta dimineata, dupa ce a luat Covid-19

Playtech Playtech,
Doliu pentru Simona Halep. A murit in aceasta dimineata, dupa ce a luat Covid-19

Cornel Idu, patronul uneia dintre cele mai importante firme de shipping din tara, a murit marti, la varsta de 67 de ani, anunta Cuget Liber. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus, iar starea de sanatate i s-a inrautatit foarte repede. A facut infarct in aceasta dimineata, la Spitalul Judetean Constanta, unde fusese internat de urgenta. continuă pe Playtech

Corneliu Idu, omul care a sustinut-o pe Simona Halep la inceputul carierei sportive, a incetat din viata

Corneliu Idu, omul de afaceri a ajutat-o financiar pe Simona Halep in tenis, la inecputul carerei sale, a murit duminica dimineata. Potrivit unor surse g4media, barbatul in vasrta de 67 de anifusese.

FOTO Simona Halep are un membru nou in echipa

Simona Halep se afla in plin program de pregatire pentru sezonul 2021, numarul doi WTA aratandu-le fanilor pe Instagram cum lucreaza in aceasta perioada a anului.

Simona Halep a primit vestea cea mare. Ce se intampla la Australian Open

Simona Halep a reluat pregatirile pentru sezonul 2021, dupa ce a reusit sa scape de infectarea cu noul coronavirus. Se anunta un start de an destul de dificil pentru sport, in conditiile in care pandemia nu a fost inca invinsa. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a declarat luna trecuta ca nu va merge la .

Simona Halep, numarul 1 si in afaceri. in ce si-a bagat banii pana acum: a dat un sfert din avere

Fosta nr. 1 a lumii, Simona Halep, stie cat de greu este drumul spre succes. Dupa 2014, cariera ei in tenis a urmat un traseu diferit. Simona si-a depasit conditia pana a ajuns la succesul de astazi in tenisul prprofesionist. Simona Halep, de la tenis la afaceri in toti acesti ani de activitate in tenisul profesionist, .

Simona Halep i-a dat peste nas lui Gigi Becali. Ce a facut romanca

Simona Halep a lucrat in actualul sezon fara un preparator fizic angajat oficial, dupa ce l-a demis pe Teo Cercel in ianuarie. Nu s-a dovedit a fi cea mai buna strategie, chiar daca jucatoarea de pe locul 2 mondial a castigat trei titluri WTA in 2020. O performanta deloc rea daca tinem cont ca mai .

Clubul secret inspirat de Simona Halep. Ce isterie a creat romanca noastra in tenis

Simona Halep este in top 10 WTA , fara intrerupere, de aproape sapte ani. O performanta absolut impresionanta a romancei, care a devenit o sursa de inspiratie pentru tinerele din circuit. Mai multe jucatoare aflate in plina ascensiune si-au exprimat admiratia pentru Simona, pe care o au ca model de urmat. Jucatoarea de pe locul .

Ce a putut sa spuna Simona Halep despre Gica Hagi: Nu o sa pot sa fac asta

Simona Halep a terminat anul pe locul 2 in circuitul WTA si ramane printre cele mai importante sportive din Romania. Nu de putine ori, Halep si-a recunoscut admiratia pentru concitadinul ei, Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Regele a fost mereu un exemplu pentru Halep, care insa stie si capitolul la .

Ce salariu are Darren Cahill. Simona Halep il plateste regeste

Simona Halep este vazuta de multi ca fiind o persoana dificila cand vine vorba de relatia cu antrenorii. Devoratoare de antrenori, asa a fost catalogata romanca pana la colaborarea cu Darren Cahill. Nici Daniel Dobre, cel care a pregatit-o in anul de pauza al australianului, nu a avut o soarta mai buna. Asta desi i-a .

Doliu la Hollywood. A murit actorul care l-a interpretat pe Darth Vader in Star Wars

Doliu in lumea filmului! Actorul care i-a dat viata personajului Darth Vader in celebra pelicula Stars Wars s-a stins din viata. Care e cauza decesului si cine a anuntat oficial disparitia artistului de pe acest pamant? Doliu in Hollywood! Darth Vader din Star Wars a murit David Prowse a murit! Actorul l-a interpretat pe Darth .

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )