Libnet.ro
UNICEF

05:15

EXCLUSIV Mihai Albu, clipe tulburatoare din cauza fostei sotii: Mama mea de 92 de ani sta cu pastile sub limba, sa nu faca infarct!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Mihai Albu, clipe tulburatoare din cauza fostei sotii: Mama mea de 92 de ani sta cu pastile sub limba, sa nu faca infarct!

Scandalurile dintre fostii soti Albu s-au acutizat, la vreme de pandemie. Mihai vrea sa-si viziteze fiica, insa Iulia nu respecta intocmai decizia judecatoreasca. Lucrurile s-au inflamat dupa ce vestitul designer a facut, la Antena Stars, o declaratie total neinspirata, care i-a adus o plangere la Politie, din partea Iuliei. Mihai a povestit, in exclusivitate pentru . continuă pe Playtech

Mihai Albu a ajuns la Politie din cauza Iuliei Albu. E mare scandal, ce se intampla cu fiica lor

Ca si alte divorturi din showbiz-ul romanesc, cel dintre Mihai Albu si Iulia Albu nu face rabat de la scandal. Problemele post-divot dintre cei doi se adancesc pe zi ce trece, si fiecare il acuza pe celalalt in termeni duri. Mihai Albu si Iulia Albu, contre dure Dupa pronuntare sentintei de divort, lui Mihai Albu .

Mihai Albu, amenintare cu moartea la adresa fostei sotii? Iulia Albu rupe tacerea

Scandalul dintre Mihai si Iulia Albu escaladeaza pe zi ce trece. in urma unor declaratii ale lui Mihai Albu, Iulia a iesit public, pe Facebook, pentru a-si spune punctul de vedere. Mihai Albu, amenintare cu moartea la adresa fostei sotii? Mihai Albu a avut niste acuzatii grave la adresa fostei sotii si ale iubitului acesteia, .

Taiwanul, tara-model in lupta contra coronavirusului, spune ca nu a fost invitata la reuniunea OMS din cauza Chinei

Taiwanul nu a primit inca invitatia de a participa la o intrunire-cheie a Organizatiei Mondiale a Sanatatii pe tema pandemiei, ce va avea loc saptamana aceasta, din cauza piedicilor puse de China, a acuzat ministerul de externe al insulei, potrivit Reuters.

Bucurestenii, in pericol din cauza poluarii. Descoperirea sinistra a autoritatilor din weekend

Protectia calitatii aerului este un element cheie in asigurarea mijloacelor de trai durabile. Un trai atat pentru generatiile prezente, cat si pentru cele viitoare. Bucuresti face parte din capitalele europene cu un grad mare de poluare. Autoritatile se chinuie sa diminueze gradul de poluare in Bucuresti Bucuresti are o crestere a nivelului de poluare a .

Laura Bretan, gaura colosala in buget din cauza pandemiei. Cate sute de mii de euro a pierdut anul acesta

Laura Bretan, cea mai cunoscuta voce romaneasca a momentului pe plan international, va lansa in a doua parte a lunii noiembrie primul ei album de artist profesionist. Afirmata in 2015 o data cu show-ul de exceptie desfasurat la Americas Got Talent, unde a reusit sa se claseze pe locul al saselea, impresionandu-l cu vocea sa .

Meciul Universitatea Cluj Farul, amanat din cauza COVID-19. Echipa din Ardeal are peste 20 de cazuri pozitive

Meciul Universitatea Cluj Farul a fost amanat din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 confirmate la echipa din Ardeal. Astfel, U Cluj inregistreaza al doilea meci consecutiv amanat in.

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Artistul a suferit complicatii din cauza virusului

Nicolae Botgros, in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat, in urma cu mai bine de o saptamana, cu noul coronavirus, acesta fiind transportat in stare grava la Institutul de Medicina de Urgenta din Chisinau. Ministrul Sanatatii din Republica Moldova a facut declaratii de ultima ora legate de starea de sanatate a celebrului dirijor! .

Mihai Gadea, reportaj special din SUA. Ce nu s-a vazut la TV in timpul celei mai importante batalii politice a lumii

Mihai Gadea a fost in cel mai fierbinte loc din Statele Unite ale Americii. Se afla in Pennsylvania si este vorba despre locul in care se numara voturile statului care a dat presedintele SUA: Pennsylvania Convention Center.

Specia preistorica de pesti din Romania. Pericolul in care se afla din cauza oamenilor

Un peste ale carui prime semne de viata dateaza de acum 45 de milioane de ani este pe cale de disparitie din cauza barajelor de pe raul Arges si a nepasarii autoritatilor. Cateva zeci de exemplare inca mai pot fi gasite acum in judetul mentionat, insa nu se stie pentru cat timp. Specia preistorica pe .

CORONAVIRUS |Telecabina de pe Cetatea Deva va fi oprita din cauza pandemiei de Covid-19

Telecabina care urca pe Dealul Cetatii Deva, din judetul Hunedoara, va fi opritaincepand de marti, 10 noiembrie, pe o perioada nedeterminata, ca masura de limitare a raspandirii imbolnavirilor cu no.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )