Libnet.ro
UNICEF

22:47

A murit din cauza paduchilor. Ce descoperire macabra au facut legistii la autopsie

Playtech Playtech,
A murit din cauza paduchilor. Ce descoperire macabra au facut legistii la autopsie

Doi parinti au fost acuzati de crima dupa ce fiica lor, in varsta de 12 ani, a suferit un atac de cord cauzat de muscaturi de paduchi. O copila a murit in urma unui infarct cauzat de muscaturi repetate de paduchi Kaitlyn Yozviak, din Macon, Georgia, a fost gasita de politisti intr-o camera murdara, inconjurata . continuă pe Playtech

Descoperire macabra pe plaja. Turistii au crezut ca nu vad bine si au facut o poza. Imaginea e virala deja

O descoperire macabra a avut loc pe o plaja foarte populara din Bali. Un turist a avut parte de un soc, luni, dupa ce a gasit o bucata din ceea ce pare a fi un picior uman, aflata in stare de putrefactie. Imaginea blurata partial postata pe retelele de socializar a devenit virala. Alerta pe .

Descoperire macabra intr-un depozit plin cu cutii. Ce se afla in ele, de fapt. Politia e socata!

Presa occidentala anunta, zilele acestea, o descoperire macabra intr-unul din depozitele de tranzit din China. Autoritatile au demarat o anheta in vedere elucidarii acestui caz. Este vorba de 5. 000 de animale de companie Descoperire macabra intr-un depozit plin cu cutii Cei de CBSNews vorbesc despre o descoperire macabra intr-unul din depozitele de tranzit din China.

Dezastru pentru Mihai Gadea. Antena 3, sanctionata dur din cauza lui Nicusor Dan: Terorism mediatic!

E dezastru la Antena 3, dupa ce emisiunea lui Mihai Gadea a fost sanctionata dur de CNA. Se pare ca derapajele au aparut in editiile difuzate in campania electorala pentru alegerile locale. Antena 3, sanctionata de CNA Editiile Sinteza Zilei din campania electorala, emisiune moderata de Mihai Gadea, au ajuns sa fie discutate in sedinta .

HM va inchide 250 de magazine din cauza pandemiei si vrea sa vanda mai mult online

HM va inchide 250 de magazine din cauza pandemiei, in conditiile in care oamenii fac tot mai multe cumparaturi online, scrie Mediafax. Recent, si Inditex, compania care detine brandurile Zara, Massimo Dutti si Stradivarius, a anuntat ca planuieste sa inchida 1. 200 de magazine pana in 2021, ca parte dintr-o noua strategie similara, de trecere spre vanzarile online.

Jean Paler, internat din cauza unor probleme cardiace. Actorul se plange de conditiile grele din spital

Jean Paler se afla internat de miercuri, intr-un spitaldin Brasov, din cauza unor probleme cardiace. Asa cum cere protocolul, celebrul actor a afost supus testului COVID, iar pana la aflarea rezultatului a fo.

Bursa de la Tokyo suspenda tranzactiile din cauza unei defectiuni a sistemului

Tranzactionarea tuturor actiunilor listate la Bursa de la Tokyo TSE) a fost oprita pentru intreaga zi, din cauza unei defectiuni a sistemului, prima de cand acesta a fost computerizat, in mai 1999, a anuntat, astazi, Japan Exchange Group Inc.

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu cu greu. Ce probleme a avut din cauza terenului, saraca!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. A fost un succes mult mai greu de obtinut decat o arata scorul. Irina a dat o replica foarte buna si a intrebuintat-o serios pe Halep pentru calificare. Au fost foarte multe schimburi lungi si .

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza Covid-19 a crescut la 581

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza pandemiei de coronavirus a crescut in Romania a ajuns la 581, cu aproape 270 fata de saptamana trecuta, potrivit datelor furnizate de Ministerul.

Castelul Branare pierderi de 90%din cauza pandemiei. Jumatate dintre angajati au fost concediati

Pandemia de coronavirus a afectat taote domeniile, in special turismul. Jumatate din angajatii Castelului Bran au fost concediati din cauza pandemiei de coronavirus. De la inceputul lunii octombrie, doar.

Moscova a prelungit vacanta elevilor cu o saptamana, din cauza cresterii infectarilor cu covid

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, si-a facut publica marti decizia de a prelungi cu o saptamana vacanta scolara, pentru a impiedica raspandirea noului tip de coronavirus, in conditiile in care numarul de contaminari a crescut puternic in capitala rusa de la inceputul lui septembrie, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )