Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente

Playtech Playtech,
Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente

Oana Roman, atacata de fanii sai. Detaliul observat de oameni, reactiile au fost evidente. Vedeta a crezut ca poate sa pozeze incitant daca a slabit, insa fanii nu au apreciat momentul. Oana Roman, aparitie de infarct intr-un body incitant. Fanii au inebunit de nervi cand au vazut-o Oana Roman a fost atacata de proprii sai . continuă pe Playtech

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

De ce s-a despartit Oana Roman, de fapt, de sotul sau. Adevarul s-a aflat abia acum

Cuplul format din Oana Roman si Marius Elisei au avut parte de mai multe despartiri si reconcilieri de-a lungul relatiei lor. De aceasta data pare sa fie fara cale de impacare. Motivul care i-a adus din nou in acest punct. Probleme au fost interioare. Oana Roman, in lacrimi la TV. De ce s-a despartit de .

EXCLUSIV Oana Roman, parasita de Marius Elisei pentru alta femeie. Cine e, de fapt, cea care i-a furat inima in 2020

Oana Roman, parasita de Marius Elisei pentru alta femeie. Se pare ca fiica lui Petre Roman nu are noroc in dragoste si pace! Chiar si atunci cand lucrurile pareau ca merg bine in viata sa de familie, Oana Roman, 44 de ani, e obligata, in mare masura chiar de fostul ei partener de viata, sa .

Ce boala grava are Marius Elisei, de fapt. Oana Roman a spus tot adevarul

Actualul sot al Oanei Roman cei doi inca nu au divortat sufera de cativa ani. Dupa sarbatorile de iarna, s-a aflat ce boala grava are Marius Elisei, de fapt. Acum, actuala lui sotie pare sa se teama ca nu cumva ea sa fie considerata cauza principala a acestei afectiuni grave, atat la femei, .

Oana Roman, dupa despartirea de Marius Elisei: Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinta mea

Dupa sase ani de relatie dificila cu Marius Elisei, Oana Roman pare sa fi ajuns la punctul final. Ea ramane cu copilul, el, cu afacerea.

Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale. Cum a reactionat Oana Roman, in cel mai scurt timp

Dupa ce au fost casatoriti sase ani de zile, Oana Roman si Marius Elisei divorteaza. Fostul premier, Petre Roman nu s-a impacat prea usor cu ideea ca fiica lui va ramane singura cu un copil si a intervenit sa ii impace pe cei doi. Petre Roman a intervenit in divortul fetei sale Oana Roman a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )